Pioneer voor tv en spraak

Pioneer: een echte pionier op het gebied van audiovisuele apparatuur. Dit bekende kwaliteitsmerk heeft een jarenlange historie en uitstekende reputatie als het gaat om met name geluidsapparatuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist Pioneer enkele uitstekende oplossingen op de markt heeft gebracht voor slechthorenden en anderen die behoefte hebben aan wat extra ondersteuning op het gebied van het gehoor. 

Pioneer televisieversterker

Televisie kijken wordt weer plezierig dankzij de Pioneer draadloze luidspreker voor uw tv, die het geluid van uw televisie versterkt. Het frequentiegeluid van de menselijke stem wordt versterkt zonder het volume van uw televisie hoger te zetten. Uw omgeving ondervindt dus geen hinder meer van uw hoge volume, en u zelf heeft geen last meer van omgevingsgeluiden. De speaker heeft een bereik tot wel 30 meter en kan dus op iedere gewenste plek in uw woning worden gebruikt. De Pioneer draadloze speaker is eenvoudig te verbinden en is bovendien zo compact, dat u deze op elke gewenste plek kunt gebruiken.

Pioneer spraakontvanger

De Pioneer versterker met oortelefoon is een spraakontvanger die u helpt met televisie kijken of het voeren van een gesprek. De spraakontvanger versterkt het frequentiebereik van de menselijke stem en geeft een bijzonder natuurlijk stereogeluid. Ideaal voor tv-kijken, voor gesprekken één op één of voor conversaties in een kleine groep. De speciale stereomicrofoon vangt het stemgeluid en filtert het omgevingsgeluid uit. De hooftelefoon brengt het geluid zo dicht mogelijk bij uw oren. Deze oplossing van Pioneer is zeer eenvoudig in gebruik, biedt uitkomst in talrijke situaties en is bovendien gemakkelijk mee te nemen.

Gratis verzending, morgen in huis

Bestelt u Pioneer producten in onze webshop, dan profiteert u van diverse voordelen. Betalen doet u veilig en eenvoudig via iDeal, u betaalt géén verzendkosten op bestellingen hoger dan €30,- en als wij uw bestellingen ontvangen op werkdagen vóór 15:00, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Productaanbod gerelateerd


Sorteer op: