Sennheiser luistersystemen: voor meer luisterplezier

Veel mensen kennen Sennheiser vooral als gerenommeerd merk op het gebied van hoofdtelefoons en microfoons. Maar wist u dat Sennheiser tevens gespecialiseerd is in het maken van draadloze luistersystemen (infrarood)? Een luistersysteem biedt uitkomst bij (beginnende) hoorproblemen. Het brengt het geluid van uw radio of televisie rechtstreeks in uw oren, waardoor u het veel beter kunt horen.
De luistersystemen van Sennheiser kunnen eenvoudig worden aangesloten op uw radio of tv en zijn gemakkelijk te bedienen. Het draadloze systeem en het ergonomische ontwerp zorgen ervoor dat u nauwelijks merkt dat u het luistersysteem in uw oren heeft. U kunt weer volop genieten van radio en televisie!

De meeste Sennheiser luistersystemen zijn bovendien heel geschikt om te gebruiken in openbare ruimtes waar een ringleiding met infrarood-transmissie aanwezig is. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld theaters, concertzalen en kerken. Draadloze luistersystemen van Sennheiser zijn dus niet alleen geschikt voor binnenhuis, maar kunnen u ook buiten de deur helpen om voorstellingen, concerten of kerkdiensten goed te verstaan. 

Productaanbod sennheiser


Sorteer op:

Uw luistersysteem binnen twee werkdagen thuisbezorgd

Bestelt u een luistersysteem of andere hulpmiddelen voor slechthorenden bij HearPlanet, dan wordt uw bestelling binnen korte tijd geleverd. Bij een bestelling op werkdagen vóór 15.00 uur en betaling via iDeal, versturen wij uw artikelen nog op dezelfde dag. U ontvangt uw bestelling dan uiterlijk twee werkdagen later.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in...