Met een telefoonversterker mist u geen enkel telefoontje!

Een telefoonversterker helpt u het signaal van uw telefoon goed op te merken. Een heldere flits en een luide, herkenbare geluidsmelodie attenderen u op een binnenkomend gesprek. In ons assortiment vindt u:

  • Een eenvoudige telefoonversterker voor alle telefoons met een 3,5mm uitgang.
  • Een telefoonversterker die ook uw deurbel versterkt, voor alle telefoons met een 3,5mm uitgang.
  • Een telefoonversterker die ook uw alarm of deurbel kan versterken, voor alle telefoons met een 3,5mm uitgang.

De Amplicomms Ringflash producten zijn ook aan te sluiten op het Amplicomms PTV 100 trilkussen. Met een trilkussen onder uw hoofdkussen wordt u ook in bed geattendeerd op een telefonische oproep. Alle Ringflash telefoonversterkers beschikken over een regelbare geluidssterkte en verschillende herkenningsmelodieën. 

Versterken van het hoornvolume

Zoekt u een telefoonversterker voor het hoornvolume van uw snoergebonden telefoon? Met de Amplicomms TA 10 kunt u het hoornvolume traploos versterken tot 30 dB en extra boosten tot 45 dB. Door de klankregeling kunt u ook de hoge en lage tonen in 4 trappen bijstellen. Deze hoornversterker is uiterst geschikt voor zowel slechthorenden als voor telefoneren in een omgeving met veel lawaai.

Productaanbod telefoonversterker

Amplicomms Powertel telefoons

Amplicomms maakt uitstekende telefoons voor senioren en slechthorenden. Alle Powertel-telefoons zijn te gebruiken in combinatie met de Amplicomms Ringflash telefoonversterkers.