Sound Pillow
Sound Pillow volume regeling
Sound Pillow MP3 speler
Sound Pillow draagtas
Sound Pillow
Sound Pillow volume regeling
Sound Pillow MP3 speler
Sound Pillow draagtas

Sound Pillow

Hoofdkussen met 21 uur aan speciale muziek en geluiden om rustig in slaap te vallen. Dit slaapsysteem is speciaal ontwikkeld voor mensen die slecht in slaap kunnen komen door Tinnitus (oorsuizen). Ook wordt het kussen veel gebruikt door mensen die moeilijk in slaap vallen door stress, posttraumatische gevoelens, psychische ervaringen of verslaving.

Tinnitus hoofdkussen: val makkelijker in slaap

Het tinnitus hoofdkussen is gemaakt van hypoallergeen materiaal met een diep in het kussen verwerkt speakersysteem. Het tinnitus-kussen wordt aangesloten op een gebruiksvriendelijke MP3 speler met speciale geluiden.  De speciaal ontwikkelde gepatenteerde geluidsopnamen geven de hersenen rust die men nodig heeft om in slaap te kunnen vallen. De rustige melodieën zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd door Dr. Harry Henshaw.

De opnames zijn geladen op de meegeleverde MP3 speler en hebben een totale tijdsduur van 21 uur. De opnames bevatten natuurgeluiden, stereo relaxmuziek, witte, roze, blauwe, grijze, rode, paarse ruis en relaxmuziek welke zijn gecombineerd met natuurgeluiden. Het kussen helpt tinnitus-patiënten om makkelijker in slaap te vallen.

Luister hier naar de samples.

Let op: het Sound Pillow kussen kan om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden geretourneerd aan HearPlanet.

Specificaties

Merk:Sound Pillow
Aansluiting:3,5 mm Jack-aansluiting
Connectiviteit:Inclusief MP3-speler
Connectiviteit:Bedraad
Afmetingen:55,9 x 38,1 x 15,2 cm
Materiaal:Vulling: 100% polyester
Materiaal:Hoes: 55% katoen, 45% polyester
Functie:Niet uitwasbaar

Sound Pillow

Tinnitus kussen Geschikt voor moeilijke slapers Inclusief MP3 speler
199,90