Geemarc maakt communicatie mogelijk voor iedereen!

Geemarc is een betrouwbare keuze als het gaat om producten voor ouderen en mensen met gehoorverlies, een verminderd zicht of dementie. Of je nu op zoek bent naar vaste of draadloze DECT huistelefoons, mobiele 4G telefoons, wekkers of een televisie luisterhulp, in de webshop van HearPlanet heb je een ruime keuze aan producten van Geemarc die aansluiten bij vrijwel iedere situatie.


Sorteer op:

Het is algemeen bekend dat efficiënte communicatie van cruciaal belang is voor het welzijn en de kwaliteit van leven van senioren. Helaas kunnen gehoorverlies, visuele beperkingen en dementie deze communicatie bemoeilijken. Geemarc begrijpt als geen ander dat het essentieel is om producten te ontwikkelen die een bijdrage leveren aan het welzijn van deze groep mensen.

Bij HearPlanet hebben we bewust gekozen voor een breed assortiment aan Geemarc producten vanwege onze goede ervaringen met dit merk. De producten zijn niet alleen functioneel maar zijn ook van hoge kwaliteit. Dit betreft niet alleen de kwaliteit van de gebruikte materialen, maar ook die van de software.

Geemarc huistelefoons: maakt bellen toegankelijk voor iedereen

De huistelefoons van Geemarc maken bellen toegankelijk voor iedereen. De toestellen zijn geoptimaliseerd voor ouderen en hulpbehoevenden. De belangrijkste functionaliteiten zijn:

 • De toestellen zijn voorzien van een extra luid volume voor zowel de beltoon als het gespreksgeluid. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de mate van gehoorverlies, wat te zien is aan de maximale versterking in decibellen. Dit maakt de telefoons geschikt voor mensen met een verminderd gehoor.
 • De telefoons hebben grote knoppen waardoor mensen met een verminderd zicht ook eenvoudig kunnen bellen.
 • Veel modellen hebben snelkeuze nummers of fototoetsen om bellen eenvoudig te maken voor o.a. dementerenden.
 • De visuele LED indicator attendeert de gebruiker bij inkomende oproepen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen de vaste (snoergebonden) telefoon en de draadloze DECT telefoon. De vaste telefoon adviseren wij wanneer de kleinere knoppen of het bedienen van een menu van een DECT telefoon het lastig maken voor de gebruiker. Ook bij dementie raden wij aan voor een vast toestel te kiezen.

Voor de gebruiker die vrijheid wil en geen problemen heeft met menu’s in een telefoon, zijn de draadloze DECT telefoons zeer geschikt.

Mobiele 4G telefoons: altijd bereikbaar

Een leven zonder mobiele telefoon is voor de meeste mensen ondenkbaar. Echter komt er een moment waarop een reguliere mobiele telefoon of smartphone, om welke reden dan ook, niet meer volstaat voor de gebruiker. Met een 4G mobiele telefoon van Geemarc ben je ervan verzekerd dat je een eenvoudige telefoon in gebruik hebt. De mobiele telefoons van Geemarc hebben allen één of meerdere van de volgende functionaliteiten:

 • Geluidsversterking voor de beltoon en het gespreksvolume.
 • Eenvoudig menu en groot display.
 • Grote toetsen.
 • Handsfree functie.
 • Snelkeuze nummers of fototoetsen.

Wekkers: verslapen is verleden tijd

Wanneer je niet meer wakker wordt van een reguliere wekker dan ontstaan er vervelende situaties. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor iemand niet meer wakker wordt van de wekker. Slechthorendheid is de meest voorkomende oorzaak, maar je kunt ook een hele diepe slaper zijn. Gebruikers van hoortoestellen hebben deze ’s nachts niet in, hiervoor zijn de Geemarc wekkers ook een perfecte uitkomst. Welke voordelen hebben de wekkers t.o.v. een reguliere wekker?

 • Een extra luid en instelbaar volume.
 • Trilfunctie, in de meeste gevallen d.m.v. een trilkussen.
 • Lichtflitsen.
 • Extra groot display en cijfers.

Er zijn ook situaties waarin iemand zo weinig of zelfs helemaal niets meer kan horen. Bij de wekkers van Geemarc heb je de mogelijkheid het geluid helemaal uit te zetten en alleen gebruik te maken van het trilkussen en/of de lichtflitsen.

Hoofdtelefoons en kinbeugels voor de tv: optimaal genieten van televisie kijken

Voor slechthorenden en slechtzienden kan tv kijken soms lastig zijn. Geemarc biedt hoofdtelefoons en kinbeugels die speciaal zijn ontworpen om optimaal te kunnen genieten van televisieprogramma's. Met deze producten kun je het geluid naar een persoonlijk niveau aanpassen en gesprekken op het scherm beter volgen. Zo mis je nooit meer een belangrijk moment.