Telefoon voor slechthorenden

Voor slechthorenden is telefoneren vaak een uitdaging. Reguliere toestellen zijn vaak maar minimaal geschikt te maken voor gebruikers met een slecht gehoor. Het gebruik van een telefoon in combinatie met een hoortoestel geeft vaak storingen en pieptonen in het oor, terwijl het hoornvolume niet luid genoeg kan worden gezet om te telefoneren zonder hoortoestel. Gelukkig zijn er verschillende telefoons voor slechthorenden op de markt, die beschikken over functies die slechthorenden weer plezier geven in het telefoneren.

Speciale functies voor slechthorenden

De meeste telefoons voor slechthorenden beschikken minimaal over een extra luid belsignaal en een extra luid hoornvolume. Beiden zijn naar eigen wens in te stellen. Bovendien beschikken de meeste telefoons voor slechthorenden over verschillende belsginalen, zodat u er één kunt uitzoeken die u goed hoort, en over lichtsignalen die u attenderen op binnenkomende oproepen. Tot slot zijn telefoons voor slechthorenden ook te gebruiken in combinatie met uw hoortoestel. De meeste gewone toestellen kunt u alleen akoestisch gebruiken, waarbij de hoorn bij uw hoortoestel vaak leidt tot storingen en pieptonen. Onze speciale telefoons voor slechthorenden kunt u echter gebruiken in combinatie met de T-stand van uw hoortoestel.

Verschillende soorten telefoons

In onze webshop vindt u verschillende soorten telefoons met functies voor slechthorenden, waaronder huistelefoons (snoergebonden of DECT), mobiele telefoons en zelfs smartphones. Hieronder vindt u ons assortiment. Bij bieden u veilige betaalmethoden en u heeft uw bestelling binnen circa twee dagen in huis.

Productaanbod telefoon voor slechthorenden


Sorteer op:

Bluetooth ringleiding (inductielus)

Breid uw telefoon uit met de Amplicomms NL200 bluetooth inductielus. Deze ringleiding gebruikt u in combinatie met uw  hoortoestel en zorgt ervoor dat u uw telefoon niet meer tegen uw oor hoeft te houden. Deze inductielus is niet alleen geschikt voor mobiele telefoons, maar ook voor thuis. In combinatie met een mobiele telefoon of smartphone is deze ringleiding echter (via Bluetooth) draadloos te gebruiken!

Wellicht ook interessant:

Misschien zijn ook onze deurbelversterkers en telefoonversterkers voor u interessant? Een telefoonversterker of deurbelversterker zorgt ervoor dat u extra geattendeerd wordt op de deurbel of een binnenkomende oproep.