Geemarc Amplidect Combi 295 vaste telefoon met draadloze handset
Geemarc Amplidect Combi 295 met grote fototoetsen en helder display
Geemarc Amplidect Combi 295 draadloze handset
Geemarc Amplidect Combi 295 handset met luidsprekerfunctie
Geemarc Amplidect Combi 295 vaste telefoon met draadloze handset
Geemarc Amplidect Combi 295 met grote fototoetsen en helder display
Geemarc Amplidect Combi 295 draadloze handset
Geemarc Amplidect Combi 295 handset met luidsprekerfunctie

Geemarc Amplidect Combi 295 + Handset

 • De foto handset is ideaal wanneer bellen met een reguliere handset moeilijk is voor de gebruiker.
 • Je kunt nog extra handsets koppelen aan deze combinatie.
 • Bij een hoge mate van gehoorverlies adviseren wij de Amplidect 595 serie van Geemarc.

De Geemarc Amplidect Combi 295 is een veelzijdige telefoonsysteem, ideaal voor senioren en mensen met gehoorverlies. Deze set bestaat uit een vaste telefoon en een extra draadloze handset, beide ontworpen voor gebruiksgemak en duidelijke communicatie.

Belangrijkste Kenmerken

 • Geluidsversterking: De Geemarc Amplidect Combi 295 biedt een spraakvolume versterking tot +30 dB, wat zorgt voor heldere en verstaanbare gesprekken. De beltoon kan worden aangepast tot maximaal +80 dB, waardoor je geen oproep mist.
 • Fototoetsen: De vaste telefoon is uitgerust met drie fototoetsen, waarmee je snel kunt bellen naar je favoriete contacten door simpelweg op hun foto te drukken. Dit maakt het bellen intuïtief en eenvoudig.
 • Antwoordapparaat: De ingebouwde antwoordapparaatfunctie zorgt ervoor dat je geen enkel bericht mist. Ideaal voor het ontvangen van belangrijke oproepen wanneer je niet thuis bent.
 • Grote knoppen en display: Beide toestellen beschikken over grote, gemakkelijk leesbare knoppen en een duidelijk display, wat helpt bij het invoeren van nummers en het zien van inkomende oproepen.
 • Handsfree Functie: De luidsprekerfunctie maakt handsfree bellen mogelijk, wat extra gemak biedt tijdens het voeren van gesprekken.
 • Automatische Gespreksbeëindiging: Wanneer de handset teruggeplaatst wordt op het laadstation, wordt het gesprek automatisch beëindigd. Dit voorkomt dat gesprekken per ongeluk blijven openstaan.
 • Uitbreidbaar Systeem: Heb je niet genoeg aan één handset? Uitbreiden is mogelijk met de extra 295 handset tot maximaal 4 handsets. Daarnaast is het mogelijk om de 295 Foto handset te koppelen aan de Amplidect 295 serie.

Gebruik en Installatie

Het installeren van de Geemarc Amplidect Combi 295 is eenvoudig. Sluit de basis van de vaste telefoon aan op een stopcontact en een telefoon- of internetrouter. Plaats de draadloze handset op het laadstation en volg de instructies in de handleiding om de instellingen te voltooien. De fototoetsen kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd door foto's van de gewenste contactpersonen in de daarvoor bestemde ruimte te plaatsen.

Waarom Kiezen voor de Geemarc Amplidect Combi 295?

De Geemarc Amplidect Combi 295 biedt een perfecte combinatie van gebruiksgemak, veelzijdigheid en geavanceerde functies, speciaal ontworpen om de communicatie te verbeteren voor senioren en mensen met gehoorverlies. De krachtige geluidsversterking, grote knoppen en fototoetsen zorgen ervoor dat je altijd eenvoudig en duidelijk kunt communiceren.

 • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.

Specificaties

Merk:Geemarc
Type:DECT draadloos
Type:Vaste telefoon
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:Tot +80 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Menutaal:NL, DE, EN, FR, ES, IT, PT
Kleur:Wit

Geemarc Amplidect Combi 295 + Handset

Handsfree functie Grote toetsen en display Voorzien van een antwoordapparaat
119,90