Mobiele telefoon voor slechthorenden

De mobiele telefoon: voor veel slechthorenden een fantastisch instrument, dat het leven een beetje eenvoudiger maakt en de communicatie een stukje laagdrempeliger. Veel mensen met een auditieve beperking zouden niet meer zonder hun mobiele telefoon of smartphone kunnen.

Natuurlijk beschikken veel mobiele telefoons over speciale functies en instelmogelijkheden voor mensen met een visuele of auditieve beperking. Denk daarbij aan het letterformaat, of lichtflitsen bij een binnenkomende oproep. Toch zijn deze telefoons niet optimaal uitgerust voor slechthorenden. De mobiele telefoons en smartphones in onze webshop zijn speciaal uitgerust met extra ondersteunende functies voor slechthorenden. Denk daarbij aan instelbare lichtsignalen, een extra luid gespreksvolume, een extra luide beltoon en aan ondersteuning voor uw hoortoestel.

Aanvullend zijn de meeste telefoons uitgerust met diverse visuele opties, zoals extra grote toetsen, een speciaal toetsenbord of spraakbesturing. Een aantal telefoons heeft bovendien een alarmfunctie (SOS). Kortom, ongeacht uw handicap kan de juiste telefoon u écht helpen!

Smartphone voor slechthorenden

In onze webshop vindt u eenvoudige mobieltjes, maar ook wanneer u op zoek bent naar een volwaardige smartphone met een Android besturingssysteem kunt u bij ons terecht! De Amplicomms Powertel M9500 is de enige smartphone ter wereld die speciaal is uitgerust met functies voor slechthorenden. Met een extra luid inkomend volume (maximaal 90 dB) en gespreksvolume-versterking (maximaal 40 dB) is telefoneren weer plezierig! Bovendien is deze smartphone goed geschikt om te gebruiken in combinatie met uw hoortoestel. Omdat het een volwaardige Android-telefoon is, is deze smarthpone ook heel geschikt voor de handigere smartphone-gebruiker. Bent u niet zo handig, dan biedt Family Support, waarbij u op afstand hulp kunt inroepen van een familielid of vriend, uitkomst.

Productaanbod mobiele telefoon voor slechthorenden


Sorteer op:

Meer telefoons voor slechthorenden

In de HearPlanet webshop vindt u een uitgebreide collectie huistelefoons, mobiele telefoons en smartphones voor mensen met een auditieve of visuele handicap. Deze telefoons zijn uitstekend geschikt voor senioren, maar ook voor jongere mensen met een hoorprobleem. U vindt ongetwijfeld een telefoon die bij u past. In de HearPlanet webshop profiteert u van de volgende voordelen:

  • Alle producten standaard op voorraad
  • Voor 15:00 besteld, nog dezelfde dag verzonden!
  • Veilig en eenvoudig betalen via iDeal
  • Gratis verzending vanaf € 30,-

Wilt u graag geadviseerd worden in de keuze van uw mobiele telefoon of smartphone? Neem gerust contact met ons op.