Telefoon voor ouderen

Een telefoon voor ouderen combineert het beste van twee werelden: aan de ene kant is zo'n telefoon heel eenvoudig, en aan de andere kant juist heel uitgebreid. Een seniorentelefoon beschikt over extra functies die het telefoneren voor ouderen prettig en gemakkelijk houden, ook wanneer het gehoor achteruit gaat. Voorbeelden van zulke functies zijn bijvoorbeeld een extra luide beltoon, een extra luid hoorngeluid of lichtsignalen bij binnenkomende oproepen.

Telefoneren met of zonder hoortoestel

Gaat uw gehoor achteruit? Onze telefoons voor ouderen zijn te gebruiken met én zonder hoortoestel. Wanneer u de telefoons zonder hoortoestel gebruikt kunt u gebruik maken van een extra luide beltoon en hoornvolume. Sommige telefoons beschikken over lichtsignalen waarmee u er zeker van bent dat u binnenkomende oproepen niet mist. Wilt u de telefoons graag gebruiken in combinatie met uw hoortoestel? De telefoons in onze webshop kunnen worden gebruikt in combinatie met de T-stand van uw hoortoestel. Op die manier kunt u probleemloos telefoneren, zonder storingen, pieptonen of verlies van geluidskwaliteit.

Telefoon met eenvoudige bediening

De seniorentelefoons uit onze webshop zijn uitzonderlijk eenvoudig in gebruik. Ze beschikken veelal over een eenvoudig menu, een groot en helder display, grote knoppen en goed leesbare tekst. Ondanks de geavanceerde functies van een telefoon voor ouderen is telefoneren dus heel simpel! Wij leveren:


Sorteer op:

Telefoon in combinatie met een hoortoestel

Veel ouderen met gehoorverlies maken gebruik van een hoortoestel. Het telefoneren stelt deze groep senioren voor een lastige afweging. Gebruikt u uw telefoon met of juist zonder hoortoestel? Sommige sterkere hoorapparaten hebben de neiging om te gaan fluiten als u de hoorn van een gewone telefoon tegen uw oor houdt. Dat is voor veel ouderen een reden om te telefoneren zonder hoortoestel. Met een specifieke telefoon voor senioren en slechthorenden heeft u dit probleem echter niet. De telefoons in onze webshop zijn speciaal bedoeld om te kunnen worden gebruikt in combinatie met de T-stand van uw hoortoestel. Hiermee kunt u probleemloos telefoneren, zonder storingen, pieptonen en zonder verlies in geluidskwaliteit. 

Telefoneren zonder hoortoestel

De telefoons in ons assortiment zijn ook voor ouderen zonder hoortoestel heel interessant. Het volume van zowel de beltoon als de hoorn kan worden versterkt tot een extra luid geluidsniveau. U kunt uw gesprekspartner daardoor óók zonder hoortoestel goed verstaan. Bovendien beschikken de meeste telefoons in onze webshop over een lichtsignaal waardoor u binnenkomende oproepen niet zult missen.