HyperSound

De HyperSound luisterhulp is het enige systeem dat u laat televisiekijken met geweldig geluid, zonder het televisievolume steeds op te moeten voeren en zonder u af te zonderen van uw gezelschap!

De HyperSound luisterhulp biedt uitkomst wanneer:

  • U moeite heeft uw televisieprogramma's te volgen door achtergrond- en omgevingsgeluiden;
  • U een hoofdtelefoon of kinbeugel niet comfortabel vindt of niet verdraagt;
  • U merkt dat de televisie harder zetten niet meer voldoende is;
  • Uw omgeving klaagt over het luide volume.

Luisterhulp zonder hoofdtelefoon of nekinductielus

De HyperSound Clear 500P is een innovatief product dat compleet anders werkt dan traditionele luisterhulpen. Waar bij traditionele luisterhulpen veelal gebruik wordt gemaakt van een neklus (voor mensen met hoortoestel) of hoofdtelefoon (voor mensen zonder hoortoestel) zorgt de HyperSound er als enige voor dat u níet wordt afgesloten van uw omgeving!

Het luistersysteem maakt gebruik van twee speakers die een ultrasone geluidsbundel zenden naar één specifieke plek. U bent de enige in de kamer die het versterkte geluid hoort, terwijl de televisie gewoon op "normaal" volume kan blijven staan! De twee designspeakers bieden een ongekende geluidskwaliteit, vergelijkbaar met hoogwaardige surround sound hoofdtelefoons. 

Een uiterst comfortabele oplossing met een weergaloos geluid!

De HyperSound Clear 500P is eenvoudig aan te sluiten en werkt met uw bestaande tv-speakers, soundbar en geluidssystemen. U regelt uw volume en de anderen dat van hen.