Accessoires Hoortoestellen


Sorteer op:

Als webshop in hulpmiddelen voor slechthorenden en senioren biedt HearPlanet u een uitgebreid assortiment hoortoestel accessoires. 

De Hucki Houder is een makkelijke en praktische oplossing om uw hoortoestel op zijn plaats te houden. De houder voorkomt dat uw hoortoestel kan vallen. De Hucki Houder is goed individueel aan te passen waardoor u deze comfortabel kunt dragen. In de HearPlanet webshop vindt u niet alleen Hucki Houders in diverse kleuren maar ook accessoires voor dit handige product.

Daarnaast vindt u in onze webshop ook de Stetoclip. Met een Stetoclip, die leverbaar is in diverse uitvoeringen, kan iemand met een normaal gehoor de werking van een hoortoestel testen en controleren. Handig!

Behalve deze accessoires vindt u misschien ook onze hoortoestel bescherming interessant. De hoesjes van Ear Gear beschermen uw oorstukje, hoortoestel of Cochlear Implantaat tegen vuil, vocht en zweet. Dat verlengt de levensduur en vergroot het draagcomfort.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wanneer u in de webshop van HearPlanet bestelt, kunt u rekenen op een snelle levering. Alle hoortoestel accessoires zijn namelijk standaard op voorraad. Bestellingen op werkdagen vóór 15:00 worden nog dezelfde dag verzonden.