Geemarc Amplidect 595-2 Antwoordapparaat
Geemarc Amplidect 595-2 Antwoordapparaat zijkant
Geemarc Amplidect 595-2 Antwoordapparaat voorkant
Geemarc Amplidect 595-2 Antwoordapparaat
Geemarc Amplidect 595-2 Antwoordapparaat zijkant
Geemarc Amplidect 595-2 Antwoordapparaat voorkant

Geemarc DECT Telefoon Amplidect 595-2 U.L.E. Duo

Ben je op zoek naar een krachtige DECT telefoon dan kom je al snel uit bij een van de modellen uit de Amplidect 595 serie, zoals deze set van twee Amplidect 595 U.L.E. handsets met antwoordapparaat. De handsets zijn ergonomisch en makkelijk te bedienen. Grote knoppen en een groot en helder display met duidelijk leesbare cijfers en letters maken deze telefoonset geschikt voor senioren. Met een aanpasbare spraakversterking tot +50 dB zijn de toestellen tevens zeer geschikt voor slechthorenden. 

Andere handige functies van deze Amplidect 595 U.L.E. set van Geemarc zijn o.a. de 9 instelbare memory toetsen op de handsets (cijfers 1-9), het telefoonboek waarin tot 50 namen en nummers opgeslagen kunnen worden en het VIP geheugen. Met het VIP geheugen is het mogelijk om 50 nummers op te slaan. Wanneer je de "Block-calling" functie geactiveerd hebt kunnen alleen deze nummers bellen naar de Amplidect 595.

Voor de veiligheid en gemoedsrust van de gebruiker zijn de handsets uitgerust met een SOS knop. Achter deze knop kun je maximaal vier nummers programmeren. In geval van nood drukt de gebruiker de SOS knop in en zal er contact gezocht worden met het eerste nummer in de lijst. Neemt deze niet op dan gaat de telefoon automatisch contact zoeken met de volgende in de lijst. 

Het ingebouwde antwoordapparaat kan eenvoudig aan/uit gezet worden. Wanneer deze actief is dan kan er tot maximaal 30 minuten aan gesprekken opgenomen worden. Tijdens het afspelen van berichten heb je de mogelijkheid om de 'langzaam afspelen' module te gebruiken.

Heb je aan twee toestellen niet voldoende? Omdat er maximaal 4 handsets aangemeld kunnen worden op het basisstation is er ook een 595 handset uitbreiding verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat je overal in huis goed bereikbaar bent. Heb je voldoende aan één handset? Dan bestel je de Amplidect 595 U.L.E.

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.

Specificaties

Merk:Geemarc
Type:DECT draadloos
Uitvoering:Twee handsets
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:Tot +80 dB
Hoornversterking:Tot +50 dB
Functie:Antwoordapparaat
Functie:SOS-toets
Functie:Handsfree bellen
Functie:Nummerblokkering
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Verlichte toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Menutaal:NL, DE, EN, FR, ES, IT, PT
Kleur:Wit

Geemarc DECT Telefoon Amplidect 595-2 U.L.E. Duo

Krachtige duo set DECT telefoons Met antwoordapparaat Uitgebreide 'Call Block' functie
174,90
144,90
Bespaar nu 30,00