AAA-batterijen bestellen bij HearPlanet

De AAA-batterij is een veelvoorkomende batterij die ook wel micro- of potloodbatterij wordt genoemd. Van dit type batterij zijn verschillende soorten: de oplaadbare AAA-batterij, de alkaline AAA-batterij en de lithium AAA-batterij voor eenmalig gebruik. In onze webshop vindt u batterijen van hoogwaardige merken, zoals Duracell en Energizer.

Oplaadbare AAA-batterijen

De oplaadbare AAA-batterijen van Energizer onderscheiden zich door een hoog vermogen, veel laadcycli en een minimale zelfontlading. Dit maakt de batterijen uitstekend geschikt voor apparaten die veel en langdurig stroom gebruiken, zoals MP3-spelers, afstandsbedieningen en koptelefoons.

Alkaline AAA-batterijen (niet oplaadbaar)

De alkaline batterijen van Energizer staan garant voor een hoog vermogen en een lange levensduur. Naast AAA-batterijen bieden we u ook alle andere gangbare typen alkaline batterijen van Energizer aan, waaronder 9V en AA-batterijen. Ze kunnen worden gebruikt voor hoorhulpmiddelen, maar ook voor uiteenlopende andere apparaten.

Lithium AAA-batterij (niet oplaadbaar)

De lithium AAA-batterij is een niet oplaadbare batterij die ongeveer 5 tot 7 keer langer meegaat dan een alkaline batterij. De lithium batterijen van HearPlanet zijn van het gerenommeerde merk Energizer. U bent daardoor verzekerd van een uitstekende, betrouwbare kwaliteit. Lithium batterijen worden net als oplaadbare AAA-batterijen over het algemeen gebruikt in apparaten die veel en langdurig stroom gebruiken.

Productaanbod AAA batterijen

Uw batterijen morgen al in huis

Bestelt u uw batterijen op werkdagen vóór 15.00 uur dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in knoopcel-batterijen of AA-batterijen?