Batterijen voor gehoorapparaat

Bij HearPlanet vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende soorten batterijen voor uw gehoorapparaten. In onze webshop vindt u naast de gewone gehoorapparaat-batterijen ook oplaadbare batterijen voor uw gehoorapparaat. Wij leveren alle denkbare soorten hoorbatterijen voor IHO-apparaten (in het oor), AHO gehoorapparaten (achter het oor) en ook speciale hoortoestel batterijen voor Cochlear implantaten. 

De volgende soorten gehoorapparaat-batterijen kunnen worden geleverd:

  • Type 10 (geel)
  • Type 13 (oranje)
  • Type 312 (bruin)
  • Type 675 (blauw)
  • Type 675 Plus (blauw, voor CI / Cochlear Implantaten)

Batterijen voor hoortoestellen snel bij u huis

Wanneer u de hoorapparaat-batterijen vóór 15:00 bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. U heeft uw hoortoestel batterijen in de meeste gevallen nog de volgende dag in huis!

Productaanbod batterijen gehoorapparaat


Sorteer op:

Batterijen voor gehoorapparaat van vooraanstaande merken

HearPlanet levert alleen de beste kwaliteitsproducten. In ons assortiment vindt u batterijen voor gehoorapparaten van diverse betrouwbare merken. PowerOne batterijen zijn heel geschikt wanneer u een voorkeur heeft voor oplaadbare batterijen. iCell Tech maakt hoortoestel batterijen speciaal voor digitale gehoorapparaten. Voor de overige merken geldt dat per hoorapparaat kan verschillen welk merk batterijen de beste kwaliteit levert. Lees meer over de diverse merken:

Bent u benieuwd welk merk het meest geschikt is voor u? Voor elk typ batterij voor uw gehoorapparaat (10/geel, 13/oranje, 312/bruin, 675/blauw en 675 Plus/blauw) leveren wij ook betaalbare proefpakketjes. U ontvangt dan van ieder merk een aantal batterijen voor hoortoestellen om uit te proberen welk merk u het best bevalt. Voor de meest diverse hoortoestel batterijen bent u bij ons dus aan het goede adres!