Doc's Proplugs roze
Doc's Proplugs oor
Doc's Proplugs roze
Doc's Proplugs oor

Doc's Proplugs Non-Vented XL Roze

Doc's Proplugs zijn ideaal voor een grote diversiteit aan watersporten en andere toepassingen. De Doc's Proplugs VENTED zijn vooral ter preventie van de verschillende ooraandoeningen die zwemmers, duikers, snorkelaars, surfers en helaas ook veel kinderen onnodig oplopen.

Dit is de enige oordop die KNO artsen, instructeurs aanbevelen om preventief te gebruiken om duikersoor, zwemmersoor en exostosis externa te voorkomen en die volkomen veilig zijn om mee te klaren tijdens het afdalen onder water en in de lucht. 

Proplugs Vented zijn ook geschikt bij muziek, drummers en gitaristen, studenten en concentratie en in rumourige werk-/studieomgeving. De dempingwaarde op de hogere frequentie is -20 Db bij 4000 Hz en loopt af naar -5Db bij 1000 Hz. 

Proplugs zijn zacht met een hoog draagcomfort, door de zegelafsluiting tegen de huid van de binnenoorschelp zitten ze extra stevig ingeklemd tegen de opstaande huid van de tragus, anti-tragus en onder de antihelix crus. Schoonmaken met alcohol geeft een langere levensduur.

Bepaal de juiste maat in de maattabel

Specificaties

Merk:Doc's Proplugs
Gebruik:Watersport
Gebruik:Zwemmen
Gebruik:Muziek
Gebruik:Vliegen
Demping:20 dB
Kleur:Roze

Doc's Proplugs Non-Vented XL Roze

Watersport oordoppen Tegen zwemmers- en duikers oor Maat X Large
12,95