Seniorentelefoons van Siemens Gigaset

Zoekt u een DECT-telefoon die optimaal gebruiksgemak biedt voor senioren en slechthorenden? Dan moet u de draadloze telefoons van Siemens Gigaset hebben. Deze hoogwaardige DECT-telefoons zijn speciaal ontworpen om de telefonische communicatie voor slechthorenden en ouderen eenvoudiger te maken.

De Siemens Gigast DECT-telefoons zijn onder andere voorzien van extra grote, verlichte toetsen. De duidelijke letters op het display met hoge resolutie zorgen voor een probleemloze navigatie door de menu’s, namen en nummers. Ook het volume van de senioren telefoons is snel en gemakkelijk in te stellen. Niet zo gek dus dat de Gigaset DECT-telefoons tot de meest gekochte telefoons voor ouderen behoren!

Productaanbod HearPlanet


Sorteer op:

Andere merken DECT-telefoons

Naast de Siemens Gigaset heeft Hearplanet ook andere merken seniorentelefoons. Bekijk ook ons gehele aanbod DECT-telefoons bekijken:
» Bekijk alle DECT-telefoons
» Bekijk alle telefoons

Mobiele seniorentelefoons bij HearPlanet

Zoekt u een mobiele telefoon zonder teveel poespas? Dan zit u precies goed bij HearPlanet. Wij bieden u eenvoudig bedienbare gsm’s met grote knoppen. De telefoons kunnen uitstekend worden gebruikt in combinatie met een hoortoestel. Er zijn mobiele seniorentelefoons van de merken Beafon en Amplicomms beschikbaar. Bekijk ze in onze webshop.

» Bekijk de mobiele telefoons voor senioren