Hoofdtelefoon voor slechthorenden

Is uw TV of radio steeds slechter te verstaan en zet u het geluid vaak te hard wat tot ergernis kan lijden binnen uw omgeving? De hoofdtelefoon voor slechthorenden kan u dan een uitkomst bieden. Het biedt de perfecte ondersteuning voor het beter verstaan van de TV en radio. Dankzij een versterkt en kristalhelder geluid ontgaat u niets meer en kunt u weer genieten van uw favoriete programma's. De hoofdtelefoons zijn zeer comfortabel in gebruik en eenvoudig te bedienen. Bekijk hieronder ons volledige overzicht van hoofdtelefoons.

Hulpmiddelen slechthorenden: Koptelefoon voor slechthorenden

Onze webshop biedt u een ruime diversiteit aan verschillende soorten koptelefoons voor slechthorenden. De overdracht van het signaal tussen zender en ontvanger is van essentieel belang voor een uitstekende kwaliteit van het geluid. Wij bieden enkel en alleen de hoogste kwaliteit hoofdtelefoons voor slechthorenden aan. De tonen zijn op eenvoudige wijze volledig naar uw eigen eisen en wensen aan te passen.

Productaanbod hoofdtelefoon voor slechthorenden

Draadloze koptelefoons voor slechthorenden

Doordat de koptelefoons voor ouderen draadloos zijn is er een reikwijdte die varieert van 10 tot 100 meter. Geen last van vervelende snoeren en niet bang hoeven te zijn dat u zich niet kunt verplaatsen. De koptelefoons zijn uitgevoerd met oplaadbare batterijen die u eenvoudig zelf kunt opladen en vervangen. Iedere draadloze koptelefoon wordt gratis verzonden en uiterlijk binnen 1 à 2 werkdagen geleverd.