Huistelefoon voor slechthorenden

Bij Hearplanet bieden wij u de mogelijkheid om een huistelefoon voor slechthorenden te bestellen in twee verschillende varianten: De snoergebonden huistelefoons en de snoerloze DECT-huistelefoons.

Waarom kiezen voor een snoergebonden huistelefoon?

Onze snoergebonden huistelefoons voor slechthorenden zijn uitgevoerd met grote toetsen en LED-display. Hierdoor kunt u moeiteloos bellen met uw familie, vrienden en kennissen. De SWITEL  TF540 en 550 zijn voorzien van sneltoetsen inclusief een foto van bijvoorbeeld uw dierbaren. Heeft u moeite om een lang nummer te onthouden? Dankzij deze eenvoudige sneltoetsen met foto kunt u direct bellen!

Productaanbod huistelefoon voor slechthorenden


Sorteer op:

Waarom kiezen voor een DECT-huistelefoon?

Binnen ons assortiment vindt u een ruim aanbod van DECT-huistelefoons voor slechthorenden. Onze snoerloze DECT-telefoons zijn voorzien van extra functies, waaronder lichtsignalen, harde beltoon of gesprekstoon, grotere toetsen en gaan prima samen met uw gehoortoestel.

Bekijk ons aanbod van huistelefoons voor slechthorenden. U vindt op de productpagina meer informatie over de specifieke functies van de huistelefoon. Heeft u vragen of wilt u advies? Dan helpen onze specialisten u graag verder!