Mobiele telefoon voor ouderen

Ook senioren worden steeds mobieler. De meeste 55-plussers beschikken al over een mobiele telefoon. De één gebruikt hem intensief om via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook in contact te blijven met vrienden en familie, de ander heeft hem vooral voor noodgevallen onderweg. De één is ook handiger met een mobiele telefoon dan de ander. Speciaal voor ouderen die behoefte hebben aan een eenvoudige mobiele telefoon vind je in onze webshops enkele seniorentelefoons. Dit zijn mobiele telefoons en zelfs speciale smartphones die óók voor senioren zeer eenvoudig zijn in het gebruik. Daarnaast beschikken de diverse telefoons over extra functies voor wanneer het gehoor of het zicht achteruit gaat. De beste telefoons voor ouderen hebben wij in ons assortiment, en kunnen bovendien binnen één dag worden geleverd!

Wat is er zo speciaal aan een mobiele telefoon voor ouderen?

Natuurlijk kunnen we niet alle mobiele telefoons voor ouderen over één kam scheren. Maar de meeste seniorentelefoons hebben één ding gemeen: ze zijn extra eenvoudig in gebruik. Geen poespas en niet van die kleine knopjes, maar gewoon grote knoppen, een duidelijk en leesbaar scherm en iets grotere letters dan bij gewone mobiele telefoons. Sommige GSM's voor senioren zijn bovendien uitgerust met ondersteunende functies voor wanneer u niet meer zo goed ziet of hoort. Denk aan:

  • Extra luid gespreksvolume
  • Extra luide beltoon
  • Lichtsignalen bij binnenkomende oproepen
  • Gebruik in combinatie met hoortoestel
  • Extra grote toetsen
  • Speciale touch toetsenborden op smartphones
  • SOS-functie

Mobiele telefoons voor senioren

Bent u benieuwd geworden naar onze mobiele telefoons voor senioren? U ziet ze hieronder. Koopt u uw mobiele telefoon bij Hearplanet, dan profiteert u van de volgende voordelen: veilig betalen via iDeal, verzenden naar u thuis of ophalen bij een servicepunt, levering binnen 1 a 2 werkdagen en gratis verzending vanaf € 30,-.

Productaanbod mobiele telefoon voor ouderen


Sorteer op:

Meer seniorentelefoons

Behalve mobiele telefoons vindt u in onze webshop ook DECT-telefoons en snoergebonden telefoons die heel geschikt zijn voor ouderen en slechthorenden. Bent u benieuwd naar ons volledige productaanbod, bekijk dan alle telefoons in onze webshop.

Bekijk alle telefoons