Smartphone voor ouderen

De jongere generatie is groot geworden met computers en techniek. Voor hen heeft de smartphone geen geheimen. Voor de oudere generatie is dat soms anders. Veel senioren vinden smartphones maar ingewikkelde apparaten. Gelukkig bestaan er ook smartphones voor ouderen. Met een eenvoudige bediening, overzichtelijke menu's en speciale functies die u goed van pas zullen komen wanneer uw gehoor of zicht achteruit gaat. De smartphone voor ouderen is heel eenvoudig en speciaal voor u ontwikkeld! 

Speciale functies op uw smartphone

De smartphone voor senioren is een volwaardige Android telefoon inclusief het volledige Android besturingssysteem. Bent u behoorlijk vaardig in het gebruik van een smartphone, dan zult u zich met deze smartphone snel raad weten. Heeft u behoefte aan extra eenvoud en overzicht, dan is dat met deze smartphone ook mogelijk. U kiest dus zelf voor het standaard besturingssysteem of een eenvoudiger variant.

De smartphone is speciaal uitgerust met enkele functies voor senioren, zoals:

 • Extra luide beltoon (tot 90 dB) en gespreksvolume (tot 40 dB)
 • Grote luidspreker met extra duidelijke en hoogwaardige klank
 • Ondersteuning voor hoortoestellen
 • Speciaal ontwikkelde seniorenvriendelijke touch buttons
 • Extra duidelijke en gemakkelijke toetsenborden
 • Family Support voor hulp of afstand door een familielid of vriend
 • Instelbaar trilalarm
 • SOS-functie

Met deze telefoon bent u goed bereikbaar en verenigt u de mogelijkheden van een smartphone met de speciale wensen van u als oudere gebruiker van een smartphone. U zult ervaren dat u deze telefoon al snel met plezier zult gebruiken!

Uw senioren smartphone morgen in huis!

Een senioren smartphone kopen bij Hearplanet? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Gratis verzending al vanaf € 50,-
 • Levering uit voorraad; voor 15:00 besteld, nog dezelfde dag verzonden
 • Veilig en gemakkelijk online bestellen en betalen via iDeal
 • Afleveren bij u thuis, of ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt

Bekijk hieronder het productassortiment.

Productaanbod smartphone voor ouderen

Smartphone met extra luid volume

De Amplicomms Powertel M9500 kan worden gebruikt als een normale (Android)-telefoon of met de speciale extra eenvoudig bedieningsgemak voor senioren. Deze smartphone beschikt als enige smartphone ter wereld over een extra luid inkomend volume (maximaal 90 dB) en gespreksgeluid-versterking (40 dB). Ook is deze smartphone voor senioren uitgerust met een speciale SOS-knop en is het toestel compatibel met diverse hoortoestellen.
 

Apps installeren op uw smartphone

Met deze smartphone voor ouderen is het mogelijk om elke gewenste app te installeren, zoals bijvoorbeeld Whatsapp, Facebook, Nu.nl, Buienradar of uw favoriete spelletje. U kunt dus optimaal profiteren van de voordelen van een smartphone. Deze eenvoudige smartphone voor ouderen beperkt u dus niet in uw vrijheid!
 

Meer telefoons voor senioren

HearPlanet beschikt over een uitgebreid assortiment seniorentelefoons. Wellicht vindt u ook de volgende producten in onze webshop interessant: