Smartphone voor slechthorenden

Voor veel slechthorenden is de mobiele telefoon of smartphone een fantastisch instrument: het maakt het leven een stukje eenvoudiger en verlaagt de drempels in de communicatie met anderen. Vooral apps zoals Whatsapp of Facebook dragen bij aan een gemakkelijkere communicatie met de omgeving.

Veel slechthorenden zijn zich goed bewust van het feit dat de meeste smartphones kunnen worden ingesteld en dat besturingssystemen als Android en iOS zijn uitgerust met diverse instelmogelijkheden voor auditieve of visuele beperkingen. Hoewel deze functies het gebruik van een smartphone al veel eenvoudiger maken, bestaat er nog een andere mogelijkheid: een smartphone speciaal ontwikkeld voor slechthorenden.

De Amplicomms PowerTel M9500 is een goed voorbeeld. Dit is de enige smartphone ter wereld die speciaal is uitgerust met functies voor slechthorenden! Deze volwaardige Android smartphone kan geheel naar wens worden ingesteld. De telefoon is te gebruiken met het volledige Android besturingssysteem, maar naar wens kan ook gekozen worden voor een laagdrempelige en eenvoudige interface.

Functies voor slechthorenden

De Amplicomms PowerTel M9500 smartphone voor slechthorenden is onder meer uitgerust met de volgende functies:

 • Extra luide beltoon (tot 90 dB) en gespreksvolume (tot 40 dB)
 • Ondersteuning voor uw hoortoestel M4/T4
 • Grote luidspreker met extra duidelijke en hoogwaardige klank
 • Instelbaar trilalarm
 • Spraakbesturing
 • Family Support voor hulp of afstand van een vriend of familielid
 • Alarmfunctie (SOS)

De smartphone is bovendien uitgerust met diverse functies voor visuele ondersteuning, bijvoorbeeld geschikt voor mensen met een slechter zicht. Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld lichtflitsen bij binnenkomende oproepen, een display met een groot lettertype en een extra groot en duidelijk toetsenbord. Daarbij staat voorop dat u bij deze Android smartphone uiteraard zelf kiest welke functies u wel en niet wenst te gebruiken!

Uw smartphone vandaag besteld, morgen in huis

Een smartphone voor slechthorenden kopen? In onze webshop profiteert u van de volgende voordelen:

 • Levering uit voorraad; vandaag voor 15:00 besteld is nog dezelfde dag verzonden
 • Veilig bestellen en betalen via iDeal
 • Geen verzendkosten vanaf € 50,-
 • Afgeleverd bij u thuis, of bij één van de 100 aangesloten audiciens

Bekijk onze smartphones voor slechthorenden

 

Productaanbod smartphone voor slechthorenden

Meer telefoons voor slechthorenden

HearPlanet voert een uitgebreid assortiment hoorhulpmiddelen en telefoons voor slechthorenden. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere:

Wij vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt, voor een product dat goed past bij u en uw wensen. Twijfelt u nog over uw productkeuze, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We denken graag met u mee.