Voorkant Maxcom MK241
Zijkant Maxcom MK241
Achterkant Maxcom MK241
Boven- en Onderkant Maxcom MK241
Voorkant Maxcom MK241
Zijkant Maxcom MK241
Achterkant Maxcom MK241
Boven- en Onderkant Maxcom MK241

Maxcom MK241 senioren mobiele telefoon 4G Tweede Kans

Gebruiksvriendelijke 4G mobiele telefoon met eenvoudige menu indeling voor ouderen. De MK241 is een combinatie van een mobiele telefoon met eigenschappen van een eenvoudige smartphone. Zo kun je met het KaiOS besturingssysteem gebruikmaken van het internet, Gmail, Facebook, Google Maps, WhatsApp, YouTube en meer.

De Maxcom MK241 is verder uitgerust met GPS voor een nauwkeurige locatiebepaling, Bluetooth, Wi-Fi, krachtige accu, en een camera. Daarnaast is de telefoon voorzien van een Google Assistent (spraak), echter luistert deze alleen naar Engelse commando's. Je hoeft deze functie natuurlijk niet te gebruiken maar het kan wel makkelijk zijn. 

Al met al heb je met de MK241 van Maxcom een mooie senioren mobiele telefoon in huis voor een schappelijke prijs.

SIM kaart 

De telefoon is dual sim, waardoor je er maximaal twee simkaarten in kunt plaatsen. Zo kun je de telefoon delen in één huishouden of je privé en zakelijke nummer allebei gebruiken. Het formaat van de simkaarten is het micro formaat, nummer 2 op onderstaande afbeelding. 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Maxcom
Type:Mobiele telefoon
Connectiviteit:Wi-Fi
Connectiviteit:Bluetooth
Connectiviteit:GPS
Optie:Camera: 2.0 Megapixel
Weergave:Grote toetsen
Simkaart:Micro
Netwerk:4G
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, PT, PL, GR, RU
Simkaart:Simlock vrij
Kleur:Zwart

Maxcom MK241 senioren mobiele telefoon 4G Tweede Kans

Geschikt voor het 4G netwerk GPS | Wi-Fi | Internet Google spraak assistent
59,99
49,99
Bespaar nu 10,00