Doro senioren smartphone kopen

Wat is de beste senioren smartphone? Deze vraag wordt ons dagelijks gesteld. Wij zijn van mening dat er geen ‘beste’ smartphone voor senioren bestaat. Het is onder andere belangrijk om voor jezelf te bepalen waarvoor je de smartphone gaat gebruiken, welke opties en mogelijkheden voor jou belangrijk zijn en met welke eventuele ongemakken en beperkingen je te maken hebt. Wanneer je alle punten die voor jou belangrijk zijn hebt bepaald, kun je op zoek gaan naar een smartphone die voor jou het beste is.

Bekijk het assortiment

Waaraan voldoet een senioren smartphone?

Het is belangrijk dat een smartphone voor ouderen eenvoudig in gebruik is. Iedereen, ongeacht eventuele ervaring met een smartphone, moet ermee kunnen werken. Smartphones voor ouderen zijn daarom voorzien van een eenvoudiger en zelf samen te stellen menu.

Daarnaast moet de telefoon een groot scherm hebben met grote knoppen en pictogrammen. Een veelgevraagde functionaliteit is het verbergen of verwijderen van ongebruikte pictogrammen of apps. Dit kun je allemaal naar wens instellen.

Er wordt vaak gedacht dat speciale smartphones voor ouderen minder mogelijkheden hebben dan bijvoorbeeld een iPhone of Samsung smartphone. Dit is in zekere zin waar omdat alle extra opties (die de meeste mensen niet gebruiken) vaak weggelaten worden. De nieuwste smartphones voor senioren zijn uitgerust met goede camera’s, de nieuwste technologieën, de juiste beveiliging en minimaal een Android 9.0 besturingssysteem. Je kunt met deze telefoons dus onder andere WhatsApp en Facebook gebruiken, videobellen, internetbankieren, snel internetten en andere apparaten verbinden via Bluetooth.

Veiligheid voor senioren

Niet te vergeten zijn de veiligheidsvoorzieningen die een smartphone voor senioren heeft. Alle smartphones bij HearPlanet zijn uitgerust met een SOS-knop op de achterkant van de telefoon. Kies je voor een Doro senioren smartphone dan heb je de optie om een alarm armband mee te bestellen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om op afstand mee te kijken met de gebruiker, het scherm over te nemen en instellingen te wijzigen. Om gebruik te maken van deze functionaliteit kun je via de fabrikant een goedkoop abonnement afsluiten.

Smartphones voor slechthorenden en slechtzienden

Wanneer je ouder wordt heb je doorgaans te maken met verschillende ongemakken en beperkingen zoals problemen met je gehoor en een verminderd zicht. Doro smartphones zijn standaard uitgerust met een extra luid beltoonvolume en versterking van de spraak. Zo mis je geen enkele oproep en ben je ervan verzekerd dat je jouw gesprekspartner kunt verstaan. Ook kun je gebruik maken van de handsfree functie tijdens gesprekken.

Heb je problemen met het zien van de knoppen, toetsen en pictogrammen? Dan kun je de lettergrootte en pictogrammen op het scherm aanpassen naar wens. Bij de Doro 8080 smartphone voor ouderen heb je tevens de mogelijkheid om het toestel via stembesturing te bedienen.

Het assortiment Doro smartphones en accessoires

Naar boven

Overige smartphones voor ouderen

Naast smartphones van Doro koop je bij HearPlanet ook smartphones en accessoires van andere merken. Zie hieronder ons overige aanbod smartphones.

Naar boven


Sorteer op:

Overige accessoires

Naar boven

Mobiele telefoons voor ouderen

Denk je dat een smartphone toch niet geschikt is voor jou? Dan kun je bij ons ook eenvoudige 2G, 3G en 4G mobiele telefoons kopen. Bekijk het aanbod mobiele telefoons.

Bestellen bij HearPlanet

  • Levering uit voorraad! Bestelling die voor 15:00 geplaatst zijn, verzenden wij dezelfde dag
  • Veilig bestellen en betalen via iDeal of een andere betaalmethode
  • Geen verzendkosten vanaf € 30,-
  • Goed bereikbare telefonische klantenservice
  • 14 dagen uitproberen

Schrijf jezelf in voor de HearPlanet nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen, de nieuwste producten en andere nieuwtjes die met het gehoor te maken hebben? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van HearPlanet.

Wees niet bang dat je mailbox wordt overspoeld met nieuwsbrieven van HearPlanet. Wij sturen ongeveer één keer per maand een nieuwsbrief naar onze abonnees. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven doe je eenvoudig door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Heb je suggesties, tips of ideeën? Dan kun je deze aan ons doorgeven via het formulier op onze website.