Gehoorbeperking zichtbaar | Herkenbaar zonder gedoe

Wanneer je te maken hebt met een gehoorbeperking, is dit voor buitenstaanders veelal onzichtbaar. Voor anderen is het ook moeilijk voor te stellen welke effecten je gehoorbeperking hebben in het openbare leven. Sommige situaties vragen om begrip, maar hoe zorg je hiervoor zonder het steeds te moeten benoemen?

Het Limited Hearing Symbool informeert en laat in één oogopslag zien dat je te maken hebt met een gehoorbeperking. Het draagt onder andere bij aan de zichtbaarheid in het verkeer. Dit heeft een direct en positief effect op je zelfverzekerdheid en bewegingsvrijheid, zowel in het verkeer als in openbare ruimtes.

Het Limited Hearing Symbool | Universeel en Internationaal

Met de producten van Limited Hearing (Beperkt Horen) kun je aan anderen laten zien dat je een verminderd gehoor hebt of doof bent. Alle producten zijn voorzien van het in Nederland erkende en internationaal bekende Limited Hearing symbool. Dit symbool kun je herkennen aan het blauwe oor op een gele achtergrond met een rood gestippeld kruis. Het bordje is geschikt voor zowel slechthorenden als doven.