Reinigingssprays

Met de sprays van Cedis kunt u uw hoortoestel eenvoudig en snel schoonmaken. De sprays doden bacteriën en schimmels effectief en zorgen zo voor een grondige hygiëne van uw hoortoestel. Ontsmetting is erg belangrijk bij het gebruik van oorstukjes om de kans op ontsteking te minimaliseren. Vuil en oorsmeer kunnen zich ophopen in de kleine hoekjes van uw oorstukje. Uw hoortoestel schoonmaken met een spray zorgt ervoor dat u elk laatste beetje vuil uit het toestel verwijdert. Wilt u er helemaal zeker van zijn dat u niks achterlaat, dan kunt u kiezen voor de Cedis reinigingsspray met een borsteltje waarmee u ook de moeilijk bereikbare plekken kunt bereiken.

Producten binnen reinigingssprays:

Reinigingssprays voor het reinigen en ontsmetten

Gehoorbescherming zoals oorkappen en oordopjes worden steeds beter ontwikkeld. U kunt nu ook gehoorbescherming aanschaffen die u keer op keer opnieuw kunt gebruiken. Ook deze wilt u goed kunnen reinigen en ontsmetten en daar zijn deze Cedis reiningssprays uitstekend voor.

Ook ideaal voor op reis!

Gaat u op reis, kies dan voor de Cedis reisset. In dit setje is alles compact ingepakt zodat u het makkelijk mee kunt nemen. Hiermee kunt u ook op reis ervoor zorgen dat het oorstuk optimaal gereinigd wordt.