Swissvoice Xtra 2355 Draadloze DECT Telefoon met basisstation
Swissvoice Xtra 2355 handset met groot display
Swissvoice Xtra 2355 fototoetsen en antwoordapparaat
Swissvoice Xtra 2355 Draadloze DECT Telefoon met basisstation
Swissvoice Xtra 2355 handset met groot display
Swissvoice Xtra 2355 fototoetsen en antwoordapparaat

Swissvoice Xtra 2355 Draadloze DECT Telefoon

 • Biedt hoornversterking tot +40 dB, ideaal voor mensen met gehoorverlies.
 • Beschikt over vier fototoetsen en een groot display, wat de bediening eenvoudig maakt voor senioren.
 • Werkt niet met de nummerherkennings- en blokkeerfuncties bij KPN-gebruikers.

De Swissvoice Xtra 2355 Draadloze DECT Telefoon is een innovatieve en gebruiksvriendelijke telefoon, speciaal ontworpen voor senioren en mensen met een verminderd zicht of gehoor. Deze telefoon biedt een scala aan functies die communicatie eenvoudig en betrouwbaar maken.

Belangrijkste Kenmerken

 • Fototoetsen: Het basisstation is uitgerust met vier fototoetsen waarmee je direct kunt bellen naar vooraf ingestelde nummers. Dit maakt het bellen intuïtief en makkelijk, vooral voor mensen met geheugenproblemen.
 • Antwoordapparaat: Het ingebouwde antwoordapparaat heeft een maximale opnametijd van 30 minuten en is voorzien van een slow motion modus, waardoor berichten langzaam kunnen worden afgespeeld voor betere verstaanbaarheid.
 • Groot Display en Toetsen: De handset beschikt over een groot display en grote toetsen met heldere achtergrondverlichting, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt.
 • Flitslicht: Zowel de handset als het basisstation zijn voorzien van een flitslicht dat begint te knipperen bij inkomende oproepen, zodat je visueel wordt gewaarschuwd.
 • Instelbaar Volume: De beltoon is aanpasbaar tot een maximaal volume van +90 dB, en tijdens het bellen kun je het volume een boost geven tot maximaal +40 dB, waardoor gesprekken altijd duidelijk en verstaanbaar zijn.
 • Nummerherkenning en -blokkering: Je kunt ongewenste bellers blokkeren, inclusief anonieme bellers, en bepalen welke inkomende oproepen je wilt ontvangen. Let op: nummerherkenning en -blokkering werken niet via KPN, omdat de Swissvoice 2355 FSK gebruikt en geen DTMF ondersteunt.
 • Sprekende Cijfers: Bij het kiezen van nummers kun je ervoor kiezen om de ingetoetste cijfers te laten uitspreken, wat extra ondersteuning biedt bij het bellen.

Gebruik en Installatie

Het installeren van de Swissvoice Xtra 2355 is eenvoudig. Sluit het basisstation aan op een stopcontact en een telefoon- of internetrouter. De fototoetsen kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd door foto's van de gewenste contactpersonen in de daarvoor bestemde ruimte te plaatsen. Volg de Nederlandstalige handleiding voor verdere instellingen en gebruik.

Waarom Kiezen voor de Swissvoice Xtra 2355 Draadloze DECT Telefoon?

De Swissvoice Xtra 2355 biedt een combinatie van gebruiksgemak, veelzijdigheid en geavanceerde functies, speciaal ontworpen om de communicatie te verbeteren voor senioren en mensen met gehoor- of zichtproblemen. De krachtige geluidsversterking, grote toetsen en fototoetsen zorgen ervoor dat je altijd eenvoudig en duidelijk kunt communiceren.

 • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:DECT
Uitvoering:Eén handset
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +40 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Nummerblokkering
Weergave:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Menutaal:NL, EN, FR, SP, IT, PT, DE
Kleur:Wit

Video's

Swissvoice Xtra 2355 (English)

Swissvoice Xtra 2355: the easy-to-use cordless phone with call block facility.
https://www.swissvoice.net/en/product/xtra-2355

Swissvoice Xtra 2355 Draadloze DECT Telefoon

Vier fototoetsen Met geluidsversterking Ongewenste bellers blokkeren Met antwoordapparaat
64,90