Swissvoice Xtra 1110 + Easy Saver wit
Swissvoice Telefoon Xtra1110
8848 Easysaver Gateway wit
Swissvoice Xtra 1110 + Easy Saver wit
Swissvoice Telefoon Xtra1110
8848 Easysaver Gateway wit

Swissvoice Xtra 1110 + EasySaver 8848 Wit

Eenvoudig te bedienen en voorzien van handige functies. Deze vaste telefoon heeft zes fototoetsen om direct naar een vooraf ingesteld nummer te bellen. Tijdens het bellen kun je het volume trapsgewijs aanpassen in vier verschillende niveaus en met de boost knop kun je het volume aan de hoorn versterken tot maximaal +30 dB. Dit maakt de telefoon geschikt voor mensen met een verminderd gehoor. Het beltoonvolume is instelbaar tot +85 dB en de telefoon is compatibel met hoortoestellen. Bij inkomende oproepen hoor je niet alleen de beltoon maar zie je ook lichtflitsen. Verder is de telefoon voorzien van grote druktoetsen met braillepuntjes.

EasySaver 8848 2G-3G Wit | Vast bellen zonder vaste telefoonaansluiting

Een vaste telefoonaansluiting is niet overal meer vanzelfsprekend. Wil je toch bellen met een vaste of draadloze huistelefoon zonder aansluiting? Gebruik dan de EasySaver 8848!

De EasySaver 8848 is eenvoudig te installeren. Na het aansluiten op een huistelefoon en het plaatsen van de simkaart (grootste formaat) kun je direct bellen. Je belt met de huistelefoon via een mobiel 2G of 3G netwerk van een provider naar keuze. Dat betekent dat je in Nederland tot ten minste 2025 verzekerd bent van dekking wanneer je gebruik maakt van een provider die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk. In België ondersteunen de netwerken van Proximus en Telenet het 2G netwerk tot ten minste 2025. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Steeds vaker krijgen wij te horen dat er geen vaste telefoonaansluiting aanwezig is in bijvoorbeeld een zorginstelling. Wil je in deze situatie kunnen genieten van de gemakken van een eenvoudige telefoon voor senioren dan biedt de EasySaver uitkomst.  

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:Vaste telefoon
Beltoonvolume:4 niveaus
Beltoonvolume:Tot +85 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Handsfree bellen
Functie:Fototoetsen
Functie:Toetsen met braillepuntjes
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Braille toetsen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Kleur:Wit
Netwerk:2G
Simkaart:Standaard SIM

Swissvoice Xtra 1110 + EasySaver 8848 Wit

Mobiel bellen met een vaste telefoon Extra luid volume Zes fototoetsen Ideaal in zorginstellingen
169,00
152,10
Bespaar nu 16,90
10% Black Friday korting t/m 28 nov.