Amplicomms M50 smartphone
Amplicomms M50 smartphone twee systemen
M50 menu
Amplicomms M50 menu
Amplicomms M50 smartphone
Amplicomms M50 smartphone
Amplicomms M50 smartphone oplaadstation
Amplicomms M50 smartphone
Amplicomms M50 smartphone twee systemen
M50 menu
Amplicomms M50 menu
Amplicomms M50 smartphone
Amplicomms M50 smartphone
Amplicomms M50 smartphone oplaadstation

Amplicomms M50 Senioren Smartphone + Hoesje

De Amplicomms M50 is een eenvoudige smartphone voor ouderen en slechthorenden. De smartphone is voorzien van een Android 10 besturingssysteem. De knoppen op het scherm zijn extra groot, zodat het toestel eenvoudig te gebruiken is. Je kunt bij de M50 smartphone kiezen tussen twee menu’s, namelijk ‘gemakkelijk’ en ‘extra gemakkelijk’. Deze functie zorgt ervoor dat iedereen gebruik kan maken van de telefoon, ongeacht of je eerdere ervaringen hebt met een smartphone. Maak je gebruik van hoortoestellen? Je kunt de M50 koppelen door gebruik te maken van de ringleidingstand of de Bluetooth functionaliteit. 

Op het hoofdscherm vind je 3 fototoetsen om snel je favoriete contacten te bellen. Verder is het hoofdscherm voorzien van 4 grote knoppen, zodat je niet per ongeluk op de verkeerde knop drukt. Om de Amplicomms M50 eenvoudig op te laden wordt er een bureaulader meegeleverd. Ervaring leert dat senioren vaak moeite hebben om het kabeltje in het laadpunt te krijgen, dat is hiermee verleden tijd.

Comfortabel basisstation

Om de smartphone op te laden kun je deze eenvoudig in het basisstation plaatsen. Ook is het mogelijk om de telefoon te bedienen via het basisstation, je kunt oproepen aannemen of beëindigen en handfree bellen. Het basisstation heeft een ingebouwde speaker zodat de telefoon geschikt is voor slechthorenden.

SOS noodknop

Voor extra veiligheid en gemoedsrust van de gebruiker is de smartphone voorzien van een SOS knop. Bij het indrukken van de knop wordt er contact gezocht met maximaal vijf vooraf ingestelde telefoonnummers. Wanneer er opgenomen wordt door de ontvanger, zal de M50 automatisch overschakelen op de handsfree functie. Daarnaast wordt er een sms-bericht met de GPS locatie verzonden.

GPS, Bluetooth en NFC

De Amplicomms M50 is voorzien van GPS om bijvoorbeeld navigatie apps te kunnen gebruiken. Tevens zijn er speciale apps waarmee je de smartphone van bijvoorbeeld je vader of moeder kunt volgen. Maak je gebruik van hoortoestellen, oordopjes, hoofdtelefoon, speaker of een carkit, dan koppel je de telefoon eenvoudig aan deze draadloze apparaten met de Bluetooth functionaliteit. Verder kun je onder andere contactloos betalen of gebruik maken van bankieren apps met de ingebouwde NFC functie.

Overige functies

De M50 ouderen smartphone heeft een opslaggeheugen van 16GB en is eenvoudig uit te breiden met een micro SD-kaart. Foto’s kun je maken met de 5 megapixel autofocus camera en videobellen of selfies maken doe je met de 3 megapixel frontcamera.

SIM kaart 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Specificaties

Merk:Amplicomms
Type:Smartphone
Besturingssysteem:Android 10 Go
Functie:Compatibel met hoortoestellen
Functie:Camera: 5.0 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Weergave:Eenvoudig menu
Connectiviteit:Wi-Fi
Connectiviteit:Bluetooth 4.2
Connectiviteit:GPS
Connectiviteit:NFC
Simkaart:Micro (optioneel 2 kaarten)
Netwerk:4G
Geheugen:16 GB (uit te breiden)
Menutaal:NL, EN, FR, ES, IT, TR, PT, SE, DK, NO, FIN
Kleur:Zwart
Afmetingen:143x73x10,5 mm

Video's

Swissvoice G50 Tutorial (English)

Swissvoice G50: A unique concept of an easy-to-use smartphone with a comfort charging base. You can choose between 2 user interfaces: easy to use or very easy to use (and read) for the beginners. https://www.swissvoice.net/en/product/g50

Amplicomms M50 Senioren Smartphone + Hoesje

Bellen en opnemen met basisstation Android 10 | 4G | WhatsApp Bluetooth | GPS | NFC SOS-knop | Simlock vrij | Menu keuze
199,00
165,00
Bespaar nu 34,00