Doro 6820 Zwart Senioren GSM lader
Doro 6820 Zwart Senioren GSM
Doro 6820 Zwart Senioren GSM SOS
Doro 6820 Zwart Senioren GSM lader
Doro 6820 Zwart Senioren GSM
Doro 6820 Zwart Senioren GSM SOS

Doro 6820 Zwart Senioren Mobiele Klaptelefoon 4G Tweede Kans

Deze eenvoudige 4G klaptelefoon is perfect voor senioren en te gebruiken i.c.m. alle netwerken. De mobiele telefoon is voorzien van grote, ver uit elkaar geplaatste toetsen en een groot scherm met extra hoog contrast. Dit maakt het voor ouderen een stuk eenvoudiger om te bellen, SMS'en of foto's te maken. Het eenvoudige menu is duidelijk en overzichtelijk, waarbij de lettergrootte naar wens aan te passen is. 

Voor de veiligheid is de Doro 6820 seniorentelefoon uitgerust met een sos toets. In geval van nood wordt er een alarmmelding, inclusief GPS locatie, verzonden naar de gekoppelde responder.

SIM kaart 

De telefoon is dual sim, waardoor je er maximaal twee simkaarten in kunt plaatsen. Zo kun je de telefoon delen in één huishouden of je privé en zakelijke nummer allebei gebruiken. Het formaat van de simkaarten is het micro formaat, nummer 2 op onderstaande afbeelding. 

Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. Is jouw simkaart te groot en heb je geen 3-in-1-simkaart? Vraag dan kosteloos een nieuwe aan bij je provider.

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Doro
Type:Mobiele telefoon
Beltoonvolume:Tot +75 dB
Hoornversterking:Tot +35 dB
Optie:Camera: 1.3 Megapixel
Functie:SOS-toets
Functie:Met laadstation
Functie:Zaklamp
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Verlichte toetsen
Simkaart:Micro
Netwerk:4G
Menutaal:NL, EN, DE, FR, ES, IT, PT
Connectiviteit:Bluetooth 5
Simkaart:Simlock vrij
Kleur:Zwart

Doro 6820 Zwart Senioren Mobiele Klaptelefoon 4G Tweede Kans

Geschikt voor het 4G netwerk Eenvoudig opladen HD Voice
109,99
99,99
Bespaar nu 10,00