Geemarc Wekker Wake & Shake Light met trilkussen
Geemarc Wekker Wake & Shake Light
Geemarc Wekker Wake & Shake Light met trilkussen
Geemarc Wekker Wake & Shake Light

Geemarc Wake & Shake Light

Dit artikel is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gehoorverlies.

De Wake & Shake Light heeft alles in huis om je op een natuurlijke manier te wekken. Allereerst is de wekker uitgerust met een 'sunrise-simulatie'. Deze wekstand zorgt ervoor dat de lichtintensiteit geleidelijk toeneemt wanneer het alarm gaat. Hierdoor went je lichaam aan het licht en word je rustig wakker. De verlichtingssterkte is 300 lux en instelbaar op 15 standen. 

Daarnaast kun je ervoor kiezen om gewekt te worden door de gebruikelijke alarmtoon of door natuurgeluiden. De wekker is voorzien van de volgende natuurgeluiden: zee, regen, wind, vogel of kikker. Het wekgeluid is aanpasbaar tot maximaal +95 dB. Wil je niet gewekt worden door de sunrise functie? Dan kun je deze functie eenvoudig uitschakelen of ervoor kiezen om gewekt te worden door lichtflitsen.

De meegeleverde trilschijf zorgt ervoor dat de wekker ook zeer geschikt is voor mensen met een verminderd gehoor. Je legt de trilschijf onder je kussen of hoeslaken en wanneer het alarm begint, zal de schijf beginnen met trillen.

Verder is de wekker uitgerust met een groot en gemakkelijk af te lezen display, is de wekker voorzien van een radio met vijf voorkeuzezenders en kun je een apparaat opladen via de ingebouwde USB-poort.

Specificaties

Categorie:Wekkers
Merk:Geemarc
Wekvolume:Tot +95 dB
Wekkerfunctie:Wake-up light
Wekkerfunctie:Lichtsignaal
Wekkerfunctie:Snooze
Wekkerfunctie:Trillen
Optie:Ingang voor extern trilkussen
Optie:Radio
Optie:Lamp
Optie:USB-poort
Kleur:Wit

Geemarc Wake & Shake Light

Simulatie van de zonsopkomst Opstaan met natuurgeluiden Luide alarmtoon tot +95 dB Inclusief trilschijf
99,90