Wekkers voor senioren, slechthorenden en doven

Niet meer wakker worden omdat je de wekker niet meer hoort levert vervelende situaties op en zorgt ervoor dat je onrustig slaapt. Gelukkig zijn er wekkers met een extra hard geluid, waardoor opstaan geen probleem meer is. 

Er zijn ook situaties waarin alleen een extra hard geluid niet voldoende is om wakker te worden. Alle wekkers zijn voorzien van een trilschijf en lichtflitsen, welke je optioneel kunt gebruiken. 

Met een wekker van HearPlanet word je gegarandeerd wakker op de juiste tijd!

Wekker voor slechthorenden

Wanneer je last hebt van gehoorverlies is het aan te raden een wekker met extra hard geluid te kopen. Deze wekkers hebben een instelbaar wekvolume, zodat je het geluid kunt aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren.

Maak je gebruik van hoortoestellen? Dan draag je deze in de meeste gevallen niet tijdens het slapen. Wanneer het gehoorverlies dermate hoog is dat je niet (altijd) wakker wordt van het geluid, dan kun je het meegeleverde trilkussen aansluiten en onder je kussen leggen. Uiteraard kun je deze ook gebruiken om er zeker van te zijn dat je wakker wordt op de juiste tijd.

Wekker voor doven

Een wekker met trilkussen en lichtsignalen is de uitkomst om wakker te worden wanneer je geen geluiden kunt waarnemen. In onze webshop vind je diverse wekkers met deze functionaliteiten

Wekker voor senioren

Alle wekkers bij HearPlanet hebben extra grote cijfers of wijzers en zijn eenvoudig in gebruik. Dit maakt de wekkers ook geschikt voor ouderen. Vaak is het gehoor van senioren verminderd, waardoor het harde wekvolume en het trilkussen ook van pas komen.

Wekker voor de diepste slaper

Ben je een diepe slaper of heb je problemen met opstaan? Dan bestel je bij ons een wekker met trilkussen, lichtflitsen en hard geluid.

Regelmatig krijgen wij de feedback dat het hele huis wakker wordt, behalve diegene die de wekker heeft gezet. Dat is verleden tijd met onze wekkers!

Schrijf jezelf in voor de HearPlanet nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen, de nieuwste producten en andere nieuwtjes die met het gehoor te maken hebben? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van HearPlanet.

Wees niet bang dat je mailbox wordt overspoeld met nieuwsbrieven van HearPlanet. Wij sturen ongeveer één keer per maand een nieuwsbrief naar onze abonnees. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven doe je eenvoudig door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Heb je suggesties, tips of ideeën? Dan kun je deze aan ons doorgeven via het formulier op onze website.