DECT-telefoon voor ouderen

Een DECT-telefoon is een draadloze telefoon voor in huis. U kunt een draadloze thuistelefoon zowel binnenshuis als bijvoorbeeld ook in uw tuin gebruiken. Een DECT-telefoon is geschikt om aan te sluiten op uw vaste telefoonnummer; het is géén mobiele telefoon. Om dit type telefoon te gebruiken moet u dus de beschikking hebben over een vaste telefoonlijn. 

Seniorentelefoon

Een telefoon voor senioren is extra eenvoudig in gebruik. Onze DECT-telefoons beschikken over grote, duidelijke knoppen en een extra goed leesbaar display. U kunt goed zien wat u doet. Ook beschikken onze seniorentelefoons over extra duidelijke menu's. Bovendien beschikken onze DECT-telefoons over enkele functies die u goed van pas zullen komen als uw gehoor achteruit gaat. De meeste telefoons voor ouderen zijn te gebruiken in combinatie met uw headset of hoortoestel, beschikken over een extra luid volume en kunnen eenvoudig harder of zachter worden gezet. Sommige telefoons beschikken bovendien over een trilfunctie of lichtsignaal waarmee u geattendeerd wordt op binnenkomende oproepen.

DECT-telefoons voor senioren

Bekijk hieronder ons complete assortiment DECT-telefoons voor ouderen. Alle telefoons beschikken over speciale functies voor senioren en zijn ook geschikt wanneer uw gehoor of zicht slechter wordt. Klik een telefoon aan om meer te weten te komen over de specifieke functies. U vindt ongetwijfeld een telefoon die bij u past!

Productaanbod dect-telefoon voor ouderen


Sorteer op:

Andere soorten telefoons voor ouderen