DECT-telefoon voor slechthorenden

Voor slechthorenden is het vaak een hele kluif om een telefoon te vinden die zij probleemloos kunnen gebruiken. HearPlanet heeft daarop een antwoord: wij selecteerden de beste telefoons voor slechthorenden. In ons assortiment vindt u huistelefoons en mobiele telefoons met speciale functies voor slechthorenden. 

Draadloze DECT-telefoons

Een DECT-telefoon is een draadloze telefoon voor thuis. U kunt dit type telefoons gebruiken voor het ontvangen van gesprekken op uw vaste telefoonlijn. Dit is dus géén mobiele telefoon! Voor het gebruik van een DECT-telefoon heeft u een vaste telefoonlijn nodig. 

DECT-telefoons voor slechthorenden

De telefoons in onze webshop zijn uitgerust met speciale functies voor slechthorenden. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over een extra luid volume. Zowel de beltoon als het hoornvolume kunnen eenvoudig worden ingesteld naar uw eigen, individuele wens. Ook zijn onze telefoons zeer geschikt voor gebruik in combinatie met uw headset, hoortoestel of inductielus. Tot slot zijn sommige telefoons uitgerust met een trilfunctie of een lichtalarm, waardoor u door middel van trillen of lichtflitsen wordt geattendeerd op binnenkomende oproepen. 

Senioren met gehoorverlies

Onze telefoons zijn heel eenvoudig in gebruik. De meeste DECT-telefoons beschikken over een duidelijke interface, grote en duidelijke knoppen en een goed leesbaar display. Ook voor senioren met gehoorverlies zijn onze telefoons dus heel geschikt.

Productaanbod dect-telefoon voor slechthorenden


Sorteer op:

Gerelateerde producten