Oplaadbare hoortoestel-batterijen

Bent u op zoek naar oplaadbare batterijen voor hoortoestellen? HearPlanet biedt u oplaadbare hoortoestel batterijen van het merk PowerOne. Deze hoogwaardige, roestvrij stalen batterijen kunnen tot wel 1000 keer worden opgeladen. Naast oplaadbare batterijen vindt u in deze categorie ook de passende batterijen laders.

Verschillende typen hoorbatterijen

Het type batterij dat u nodig hebt, hangt af van uw type hoortoestel. Door te letten op de kleurcodering weet u welke batterijen u nodig hebt. Bij HearPlanet vindt u de volgende typen batterijen:

  • Power One P10Deze oplaadbare batterijen zijn uitermate geschikt voor hoortoestellen van het type 10, met kleurcodering geel.
  • Power One P13Deze oplaadbare batterijen zijn geschikt voor hoortoestellen van het type 13, met kleurcodering oranje.
  • Power One P312Deze oplaadbare batterijen zijn te gebruiken in hoortoestellen van het type 312, met kleurcodering bruin.
  • Power One P675Deze oplaadbare batterijen zijn te gebruiken in hoortoestellen van het type 675, met kleurcodering blauw.

PowerOne verpakkingen bevatten altijd meerdere verpakkingen, waardoor u voorlopig vooruit kunt met de bestelde batterijen. 

Batterijenladers

Om batterijen te kunnen opladen hebt u een batterijenlader nodig. PowerOne heeft hiervoor twee soorten: een lader voor hoortoestellen van het type 10, type 13 en type 312 en een lader voor hoortoestellen van het type 675. U vindt de opladers bij de oplaadbare hoorbatterijen. Het opladen van batterijen duurt ca. 5 uur. De accu in de lader kan eveneens worden opgeladen. Hierdoor wordt het mogelijk om uw hoortoestelbatterij op te laden zonder continu aangesloten te zijn op het stroomnet.

Nog makkelijker opladen

Wilt u nog makkelijker uw hoortoestel batterijen opladen? De Power One Pen oplader is hiervoor uitermate geschikt. Deze oplader in de vorm van een pen laadt binnen circa 5 uur uw hoortoestelbatterij op zonder dat u een stopcontact nodig hebt. De lader verkrijgt stroom van 2 meegeleverde AAA-batterijen. Door het LED-lampje op de lader weet u wanneer het laden volbracht is. Zo hebt u altijd een opgeladen hoortoestelbatterij op zak. De laders in de vorm van een pen zijn te krijgen voor type 10, type 13 en type 312 hoortoestelbatterijen.

Productaanbod powerone

Powerone batterijen: Superieure prijs-kwaliteitverhouding

De batterijen van PowerOne bieden veel kwaliteit voor een acceptabele prijs. Doordat batterijen tot wel 1000 keer opgeladen kunnen worden kunt u voor een lage prijs lang gebruik maken van uw hoortoestel-batterijen.