Wekker voor slechthorenden en doven

Speciaal voor slechthorenden, doven en senioren zijn er verschillende wekkers (met bijvoorbeeld een trilkussen) op de markt die hen helpen om op tijd wakker te worden. In het assortiment van HearPlanet vindt u een tweetal wekkers: één voor thuis en één speciaal voor op reis. De wekkers zijn uitstekend geschikt voor slechthorenden, doven en ouderen wiens gehoor slechter wordt.

  • De wekker voor slechthorenden en doven voor thuisgebruik is voorzien van een trilkussen. De geluidssterkte is regelbaar tot 90 dBA. Het felle optische LED-alarm kunt u naar wens in- of uitschakelen. Ook kunt u de wekker gebruiken als beltoonversterker voor uw telefoon.
  • De wekker voor op reis beschikt over een krachtige trilfunctie, 3 verschillende alarmen en een helder lichtsignaal. U kunt de wekker ook gebruiken als zaklamp. Uitermate geschikt voor op vakantie!

Uw wekker voor slechthorenden morgen in huis!

Bekijk hieronder het aanbod met wekkers voor slechthorenden en doven. Bestelt u uw wekker vóór 15:00? Dan wordt deze vandaag nog verzonden. In de meeste gevallen heeft u de wekker dus morgen al in huis!

Productaanbod wekker voor slechthorenden

Andere producten speciaal voor slechthorenden

Misschien bent u ook geïnteresseerd in onze telefoonversterkers, deurbelversterkers en ringleidingversterker voor thuis. Deze producten maken het mogelijk dat u beter kan horen doordat u minder last heeft van storend omgevingsgeluid.