Desinfecterende Producten bestel je bij HearPlanet

Cedis en Audinell artikelen in ons assortiment met de aanduiding 'desinfecterend' voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van de Medical Device Regulation. De betreffende producten hebben een medical class registratie, speciaal voor gebruik op “medical devices” zoals een hoortoestel.

Je kunt de desinfecterende producten echter ook gebruiken om kleine oppervlakken zoals je computermuis, toetsenbord, telefoon en deurklinken te desinfecteren.

Reinigingsdoeken & Reinigingssprays

De doekjes en sprays van o.a. Cedis en Audinell hebben een medical class registratie en zijn ook geschikt om andere kleine oppervlakken te desinfecteren, naast het specifieke gebruik voor medical devices.

Handgel

Handgel met alcohol kun je als alternatief gebruiken voor het wassen van je handen, zeker wanneer je geen water in de buurt hebt. Zeker in deze tijd is het verstandig om handgel bij je te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld na het boodschappen doen, je handen desinfecteren voordat je de auto in stapt.

Bestellen bij HearPlanet

Alle producten op deze pagina leveren wij uit voorraad. Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling bij HearPlanet plaatst, zullen wij deze dezelfde dag verzenden.