Reinigingsdoeken

Cedis is al jarenlang de marktleider op het gebied van o.a. hoortoestel reiniging. In deze categorie vindt u een ruim assortiment Cedis doekjes voor het schoonmaken van hoortoestellen. U vindt in onze webshop onder andere vochtige wegwerpdoekjes in handige dispensers. Binnen 1 minuut hebben deze hun werk gedaan en is uw oorstukje of hoortoestel weer gereinigd en ontsmet. Voor onderweg vindt u ook een handige meeneem verpakking van Cedis. Natuurlijk kunt u bij ons ook navulverpakkingen kopen, zodat u nooit zonder reiningsdoekjes komt te zitten.

Verder vindt u in onze webshop ook een microfiber doek voor hoortoestellen. Deze microvezel doek zorgt voor een grondige droging van uw hoortoestel. U kunt deze doek gebruiken in combinate met een reinigingsspray van Cedis. Met de spray maakt u uw oorstukje schoon en wordt deze ontsmet. Daarna gebruikt u de microfiber doek om uw oorstukje goed te reinigen.

Snelle levering van uw reinigingsdoeken!

 Binnen ons assortiment vindt u verschillende formaten dispensers, waaronder CEDIS dispensers met 90 en 25 reinigingsdoeken. Bestel uw reinigingsdoeken van CEDIS voor 15.00 uur en ontvang uw reinigingsdoeken dezelfde dag nog thuis. Bestellingen boven de €50 euro worden gratis verzonden!

Producten binnen Reinigingsdoeken

Waarom kiest u voor de reinigingsdoekjes van CEDIS?

De producten zijn niet enkel geschikt voor uw hoortoestellen, maar tevens zijn de reinigingsdoekjes uitstekend voor het schoonmaken van gehoorbescherming zoals oorkappen en oordopjes. Ook deze producten kunnen door regelmatig gebruik vuil worden en verstopt raken. Om de levensduur van deze producten te verlengen en ervoor te zorgen dat u ze veilig kunt blijven gebruiken, kunt u ze het beste regelmatig reinigen en ontsmetten.