Reinigingsset AHO achter het oor

Regelmatig uw hoortoestel schoonmaken heeft een positive effect op de levensduur en zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit uitstekend blijft. Uw achter-het-oor (AHO) hoortoestel moet van binnen goed gereinigd worden van stof, vuil en oorsmeer. U kunt ervoor kiezen om de verschillende benodigde producten los te kopen, maar bij HearPlanet vindt u ook reinigingssets, waarin alle producten zitten die u nodig heeft om uw hoortoestel grondig te reinigen.

De Cedis reinigingssets in deze categorie zijn speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van uw achter-het-oor (AHO) hoortoestel. De sets bevatten praktische hulpmiddelen voor het grondig reinigen van uw hoortoestel. HearPlanet biedt u Cedis schoonmaaksets voor volwassenen en kinderen.

Snelle levering

Raakt u binnenkort door uw voorraad reinigingsproducten heen? Bestel dan vandaag nog uw reiningsset? HearPlanet heeft nagenoeg het hele aanbod op voorraad. Daarom geldt bij ons: als u op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan verzenden wij dezelfde dag nog.

Verschillende reinigingsproducten

Heeft u een in-het-oor (IHO) hoortoestel? Dan heeft u meer aan producten die daarop zijn afgestemd. Daarom vindt u in onze webshop ook reinigingssets voor IHO hoortoestellen. Verder vindt u bij HearPlanet ook reiningsspraysreinigingsdoekjes en reinigingstabletten. Neem ook een kijkje in ons assortiment voordeelpakketten.