Reinigingstabletten

Speciaal voor achter-het-oor (AHO) hoortoestellen vindt u in de shop van HearPlanet reinigingstabletten. Deze tabletten van het A-merk Cedis zorgen voor een diepgaande reiniging en ontsmetting van oorstukjes. Hierdoor vermijdt u dat de kwaliteit hiervan achteruit gaat. Binnen ons assortiment vindt u een CEDIS reinigingstabletten in verpakkingen met 20 of 30 stuks. Combineer uw CEDIS reinigingstabletten ook met onze CEDIS reinigingsdoekjes en CEDIS reinigingssprays en profiteer van onze gratis verzending bij iedere bestelling boven de €30 euro.

Hoortoestel schoonmaken met behulp van reinigingstabletten

Door veelvuldig gebruik wordt een hoortoestel vuil en raakt deze verstopt door stof en oorsmeer. Het reinigen is heel eenvoudig en zeer nuttig. U legt uw oorstukje in de Cedis reinigingsbeker, voegt een bruistablet toe en laat dit even weken. De werkzame stof van de reinigingstablet zal zijn werk doen en zelfs hardnekkig oorsmeer wordt eenvoudig verwijderd.

Producten binnen Reinigingstabletten


Sorteer op:


Meer informatie over onze CEDIS tabletten?

De Cedis tabletten bevatten actieve zuurstof en staan garant voor een grondige reiniging van uw hoortoestel. Wilt u meer weten over het gebruik van de tabletten of het schoonmaken van uw hoortoestel?