Swissvoice Xtra 2355 + EasySaver 8848 4G Wit
Swissvoice Xtra 2355 + EasySaver 8848 4G Wit
Swissvoice Xtra 2355 + EasySaver 8848 4G Wit
Swissvoice Xtra 2355 + EasySaver 8848 4G Wit
Swissvoice Xtra 2355 + EasySaver 8848 4G Wit
Swissvoice Xtra 2355 + EasySaver 8848 4G Wit

Swissvoice Xtra 2355 + EasySaver 8848 4G Wit

Deze draadloze DECT telefoon is voorzien van verschillende functies die bellen gemakkelijk maken. Bij het ontwikkelen heeft Swissvoice rekening gehouden met senioren en mensen met een verminderd zicht of gehoor. Het basisstation van de Swissvoice Xtra 2355 is uitgerust met vier fototoetsen waarmee direct gebeld kan worden naar vooraf ingestelde nummers. Verder is er in het basisstation een antwoordapparaat ingebouwd met een maximale opnametijd van 30 minuten. Het antwoordapparaat is voorzien van een slow motion modus waarmee berichten langzaam afgespeeld kunnen worden.

De handset van de Swissvoice Xtra 2355 is voorzien van een groot display en grote toetsen met heldere achtergrondverlichting. Er zitten vier memory toetsen op welke gekoppeld zijn aan de vier fototoetsen op het basisstation. Bij inkomende oproepen zie je op zowel de handset als het basisstation dat er een flitslicht begint te knipperen. In combinatie met de beltoon die aanpasbaar is in verschillende niveau's met een maximaal volume van +90 dB, mis je hierdoor geen enkel telefoontje meer.  

Wanneer je iemand wil bellen kun je ervoor kiezen om de ingetoetste cijfers te laten uitspreken. Tijdens het bellen kun je het volume een boost geven tot maximaal +40 dB. 

Ongewenste bellers blokkeren

Wanneer je last hebt van ongewenste bellers dan kun je deze blokkeren met de Swissvoice Xtra 2355. Het is mogelijk om bijvoorbeeld alle anonieme bellers te blokkeren, bij inkomende oproepen te bepalen of je deze wil blokkeren of om alleen oproepen te ontvangen van geregistreerde nummers in het telefoonboek.

Let op: wanneer je belt via KPN dan kun je geen gebruik maken van de nummerherkenning en -blokkering. De Swissvoice 2355 werkt via FSK en ondersteunt geen DTMF.

 • De 4-pins telefoonstekker wordt niet standaard meegeleverd. Wij bieden deze gratis aan bij je bestelling, geef wel even aan of je er een nodig hebt.

EasySaver 8848 4G Wit | Vast bellen zonder vaste telefoonaansluiting

Een vaste telefoonaansluiting is niet overal meer vanzelfsprekend. Wil je toch bellen met een vaste of draadloze huistelefoon zonder aansluiting? Gebruik dan de EasySaver 8848!

De EasySaver 8848 is eenvoudig te installeren. Na het aansluiten op een huistelefoon en het plaatsen van de simkaart (grootste formaat) kun je direct bellen. Je belt met de huistelefoon via het mobiele 4G netwerk van een provider naar keuze.

Steeds vaker krijgen wij te horen dat er geen vaste telefoonaansluiting aanwezig is in bijvoorbeeld een zorginstelling. Wil je in deze situatie kunnen genieten van de gemakken van een eenvoudige telefoon voor senioren dan biedt de EasySaver uitkomst.  

Voordelen van de EasySaver 8848

 • Simlockvrije GSM Gateway.
 • Je kunt zelf kiezen bij welke provider je een prepaid simkaart aanschaft of waar je een sim-only abonnement afsluit.
 • Uiteraard kun je ook een bestaande simkaart gebruiken.
 • Nummerherkenning en naamweergave.
 • Wanneer je seniorentelefoon deze functie ondersteunt.
 • Werkt met alle vaste telefoons en draadloze DECT toestellen.
 • Voorzien van een back-up accu.
 • Blijf bereikbaar bij stroomuitval.
 • Stand-by tijd van ongeveer 10 uur.
 • Gesprekstijd van ongeveer 1,5 uur.

SIM kaart 

De telefoon is dual sim, waardoor je er maximaal twee simkaarten in kunt plaatsen. Zo kun je de telefoon delen in één huishouden of je privé en zakelijke nummer allebei gebruiken. Het formaat van de simkaarten is het mini formaat, nummer 3 op onderstaande afbeelding. Met een 3-in-1-simkaart kun je de juiste simkaart er zo uit drukken. 


🎉 Ontvang nu een gratis simkaart bij je EasySaver, inclusief 5 euro beltegoed. Direct klaar voor gebruik. Upgrade naar een abonnement, vanaf slechts 4 euro per maand mogelijk. Nog geen telefoonnummer of simkaart? Bestel deze dan mee! Als je geen simkaart wilt, geef dit dan via het keuzemenu aan om verspilling te voorkomen.

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:DECT
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +40 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Nummerblokkering
Weergave:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Kleur:Wit
Menutaal:NL, EN, FR, SP, IT, PT, DE
Netwerk:4G
Simkaart:Mini

Swissvoice Xtra 2355 + EasySaver 8848 4G Wit

Mobiel bellen met een DECT telefoon Extra luid volume Vier fototoetsen
249,99
234,99
Bespaar nu 15,00