Geemarc Fototelefoon 100 met grote fototoetsen
Geemarc Fototelefoon 100 display en knoppen
Geemarc Fototelefoon 100 hoorn
Geemarc Fototelefoon 100 telefoonlijst
Geemarc Fototelefoon 100 met grote fototoetsen
Geemarc Fototelefoon 100 display en knoppen
Geemarc Fototelefoon 100 hoorn
Geemarc Fototelefoon 100 telefoonlijst

Geemarc Fototelefoon 100

  • Ideaal voor mensen met zicht- of gehoorproblemen dankzij de grote fotoknoppen en de verstelbare volume- en toonregeling..
  • Veelzijdige functionaliteit met een handsfree luidspreker, sneltoetsen, fotoknoppen en een instelbaar belsignaal.
  • Niet draadloos wat de flexibiliteit en mobiliteit voor gebruikers vermindert. 

De Geemarc Fototelefoon 100 is een innovatieve telefoon, speciaal ontworpen voor senioren en slechthorenden. Deze telefoon biedt niet alleen geluidsversterking, maar ook fototoetsen voor eenvoudige bediening, wat het ideaal maakt voor mensen die behoefte hebben aan gebruiksgemak en duidelijkheid.

Belangrijkste Kenmerken

  • Geluidsversterking: De Geemarc Fototelefoon 100 biedt een krachtige hoornversterking tot +30 dB, waardoor gesprekken duidelijker en beter verstaanbaar worden. De telefoon heeft een extra luide beltoon van +80 dB. Bovendien is de toonversterking instelbaar tot 10 dB, waardoor je de geluidskwaliteit kunt afstemmen op jouw gehoorbehoeften.
  • Fototoetsen: Met 8 fotogeheugentoetsen kun je eenvoudig contactpersonen bellen door simpelweg op de foto van de persoon te drukken. Dit maakt het bellen intuïtief en makkelijk, vooral voor mensen met geheugenproblemen.
  • Grote toetsen: De telefoon beschikt over grote, duidelijke toetsen die gemakkelijk af te lezen en te gebruiken zijn, wat helpt om vergissingen bij het kiezen van nummers te voorkomen.
  • Hoortoestelcompatibiliteit: Deze telefoon is compatibel met hoortoestellen, wat betekent dat je zonder problemen gesprekken kunt voeren.
  • Lichtindicatie: Een LED-indicator geeft aan wanneer er een inkomend gesprek is, wat visuele ondersteuning biedt naast de beltoon.
  • Handen-vrij functie: De handsfree modus maakt het mogelijk om gesprekken te voeren zonder de hoorn vast te houden, wat extra gemak biedt.

Gebruik en Installatie

Het installeren van de Geemarc Fototelefoon 100 is eenvoudig. Sluit de telefoon aan op een stopcontact en een telefoonstopcontact of internetrouter. Voor het personaliseren van de fototoetsen, verwijder je het kapje en plaats je een foto van de contactpersoon in de daarvoor bestemde ruimte. Het instellen van de telefoonnummers is eenvoudig en wordt gedetailleerd uitgelegd in de Nederlandstalige handleiding.

Waarom Kiezen voor de Geemarc Fototelefoon 100?

De Geemarc Fototelefoon 100 biedt een combinatie van gebruiksgemak en geavanceerde functies die specifiek zijn ontworpen om communicatie te verbeteren voor senioren en mensen met gehoorverlies. De grote toetsen, fotogeheugentoetsen, en de krachtige geluidsversterking zorgen ervoor dat je altijd eenvoudig en duidelijk kunt communiceren.

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.

Specificaties

Categorie:Telefoons
Merk:Geemarc
Type:Vaste telefoon
Beltoonvolume:Tot +80 dB
Hoornversterking:Tot +30 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Handsfree bellen
Functie:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Geheugentoetsen
Kleur:Wit

Video's

PHOTOPHONE100 - Big button corded telephone with memory buttons

Geemarc Telecom PhotoPhone100 full presentation.

YouTube channel : https://www.youtube.com/channel/UCBS-wG33xMx0UyvChA23DXQ
Website : http://geemarc.com/uk/

Geemarc Fototelefoon 100

8 grote fototoetsen Hoornversterking tot +30 dB Hoornversterking continu 'aan' optie
74,90
64,90
Bespaar nu 10,00