Swissvoice DECT telefoon Xtra 3355 Combo
Swissvoice  Xtra 3355 Combo Voorkant
Swissvoice  Xtra 3355 Combo handset
Swissvoice DECT telefoon Xtra 3355 Combo
Swissvoice  Xtra 3355 Combo Voorkant
Swissvoice  Xtra 3355 Combo handset

Swissvoice Xtra 3355 Combo Telefoon

Met deze combo set van Swissvoice ben je overal in huis bereikbaar. De set bestaat uit een basisstation met antwoordapparaat en een extra handset. Het toestel is ontworpen voor senioren en mensen met een verminderd gehoor of zicht. Het basisstation is voorzien van vier fototoetsen waarmee je eenvoudig één van de vooraf ingestelde telefoonnummers kunt bellen. Tevens is het mogelijk om telefoonnummers in te stellen onder de nummers 1 t/m 9. Wanneer je met de extra handset belt, kun je gebruik maken van één van de vier memorytoetsen, deze zijn gelijk aan de vier fototoetsen op het basisstation.

Het geluid van de Swissvoice Xtra3355 kun je tijdens het bellen instellen op zes verschillende niveaus en tevens een boost geven tot +40 dB extra. Het beltoonvolume is extra luid met een maximaal volume tot +90 dB. 

Wanneer je wordt gebeld, hoor je niet alleen de beltoon, maar zie je ook lichtflitsen op beide toestellen. Hierdoor mis je geen enkel telefoontje meer. 

Ongewenste bellers blokkeren

Wanneer je last hebt van ongewenste bellers dan kun je deze blokkeren met de call block functie. Het is mogelijk om bijvoorbeeld alle anonieme bellers te blokkeren, bij inkomende oproepen te bepalen of je deze wil blokkeren of om alleen oproepen te ontvangen van geregistreerde nummers in het telefoonboek.

Let op: wanneer je belt via KPN dan kun je geen gebruik maken van de nummerherkenning en -blokkering. De Swissvoice 3355 werkt via FSK en ondersteunt geen DTMF.

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.  

Specificaties

Merk:Swissvoice
Type:DECT draadloos
Type:Vaste telefoon
Handset uitbreiding:Tot 4 handsets
Beltoonvolume:6 niveaus
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +40 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Functie:Nummerblokkering
Functie:Fototoetsen
Weergave:Lichtsignaal bij inkomende oproepen
Weergave:Geheugentoetsen
Weergave:Display
Kleur:Wit
Menutaal:NL, EN, FR, SP, IT, PT, DE

Video's

Swissvoice Xtra 3355 Combo (English)

Xtra 3355 combo : an easy-to-use duo phone with a corded base with answerphone and a cordless DECT handset.
https://www.swissvoice.net/en/product/xtra-3355-combo

Swissvoice Xtra 3355 Combo Telefoon

Vier fototoetsen Ongewenste bellers blokkeren Met antwoordapparaat en handset
74,90