Amplicomms BigTel 1582 DECT
Amplicomms BigTel 1582 Voorkant
Amplicomms BigTel 1582 Handset
Amplicomms BigTel 1582 DECT
Amplicomms BigTel 1582 Voorkant
Amplicomms BigTel 1582 Handset

Amplicomms BigTel 1582 DECT Telefoon Tweede Kans

Set van twee draadloze DECT telefoons met diverse functies voor senioren en slechthorenden. De BT1582 is uitgerust met een extra luid spraakvolume dat via de 'Boost' functie versterkt kan worden tot +35 dB. Het beltoonvolume is instelbaar tot maximaal +90 dB. Ongewenste inkomende oproepen kunnen geblokkeerd worden met verschillende 'Call Block' functies. Verder is deze draadloze senioren huistelefoon uitgerust met een eenvoudig antwoordapparaat, handsfree functie en memory toetsen die zowel via de handset als het basisstation te bedienen zijn. Het telefoonboek kan gevuld worden met maximaal 100 namen en nummers. Daarnaast is het basisstation van de BigTel 1582 voorzien van een gemakkelijk te bedienen antwoordapparaat. Om de BT1582 uit te breiden met meerdere handsets, kun je maximaal drie telefoons van het type BigTel 1500 koppelen met de basis. 

Ongewenste bellers blokkeren

Wanneer je last hebt van ongewenste bellers dan kun je deze blokkeren met de Amplicomms BigTel 1580. Het is mogelijk om bijvoorbeeld alle anonieme bellers te blokkeren, bij inkomende oproepen te bepalen of je deze wil blokkeren of om alleen oproepen te ontvangen van geregistreerde nummers in het telefoonboek.

💡Voordeeltip: bestel direct scherp geprijsde oplaadbare batterijen van een A-merk mee!

  • De telefoonstekker NL/BE wordt vanuit de fabrikant niet meer standaard meegeleverd. In de meeste gevallen heb je deze niet nodig (aansluiting op het modem) of kun je de al aanwezige stekker hergebruiken. Heb je toch een telefoonstekker nodig, dan kun je deze voor € 1,- toevoegen aan je bestelling.  

Let op! Het betreft een tweede kans artikel, in de meeste gevallen zijn deze artikelen alleen uit de verpakking geweest. In enkele gevallen zitten er lichte gebruikssporen op het artikel. De artikelen zijn door ons getest en wij geven hier garantie op. Ben je niet tevreden, binnen 30 dagen kun je het artikel aan ons retour zenden.

Specificaties

Merk:Amplicomms
Type:DECT draadloos
Beltoonvolume:Tot +90 dB
Hoornversterking:Tot +35 dB
Connectiviteit:Analoog + Digitaal
Functie:Antwoordapparaat
Functie:Handsfree bellen
Weergave:Eenvoudig menu
Weergave:Grote toetsen
Weergave:Geheugentoetsen
Weergave:Verlichte toetsen
Menutaal:NL, DE, EN, FR, ES, IT
Kleur:Zwart

Video's

Amplicomms BigTel 1500 Range (English)

Amplicomms BigTel 1500: Discover a DECT phone range with enhanced features and extra loud audio-boost and ringers.
https://www.amplicomms.com/product-page/bigtel-1500

Amplicomms BigTel 1582 DECT Telefoon Tweede Kans

Met geluidsversterking Ongewenste bellers blokkeren Handsfree functie Met antwoordapparaat
79,99
67,99
Bespaar nu 12,00