UV en drogen

Het goed reinigen van uw hoortoestel is belangrijk voor uw oren en voor de levensduur van uw toestel. Het goed drogen van uw hoortoestel is minstens zo belangrijk. In de HearPlanet webshop vindt u producten voor het drogen van uw gehoorapparaat, zoals bijvoorbeeld blaasbalgen, droogspray, droogtabletten en droogboxen. Uw hoortoestel drogen kan eenvoudig en het verlengt de levensduur van uw toestel.

Hoortoestel drogen met UV reiniging

Uw hoortoestel schoonmaken én drogen met één apparaat? Kies dan voor een droogbox met UV-reiniging. U hoeft alleen uw toestel in de box te plaatsen, de droogdoos doet de rest. Het resultaat: een schoon en droog hoortoestel dat direct weer gebruiksklaar is. HearPlanet levert diverse varianten van verschillende merken. 


Droogboxen voor een effectieve reiniging

Deze droogboxen zorgen voor een effectieve reiniging én droging van uw hoortoestel. U hoeft alleen uw hoortoestel in de droogbox te plaatsen, de droogbox doet de rest. Het resultaat: een schoon en droog hoortoestel dat direct weer gebruiksklaar is. Bekijk hieronder de varianten kwaliteits droogboxen van verschillende merken.

Beter geluid, langere levensduur

We raden u aan om uw hoortoestel dagelijks te drogen in de elektrische droogbox. Door het drogen verlengt u de levensduur van uw hoortoestel aanzienlijk. Ook verbetert de geluidskwaliteit van uw toestel en is het gezonder voor uw oren. Bovendien verkleint u hiermee de kans op reparaties.