Amplicomms: dé oplossing voor slechthorenden

Als merk van het internationaal bekende bedrijf Audioline levert amplicomms al tientallen jaren speciale telefoons en andere apparaten voor senioren, slechthorenden en slechtzienden. De functies van de apparatuur zijn geheel aangepast op de behoeften van personen met audiovisuele beperkingen. Zo zijn de telefoons uitermate geschikt voor gebruik met hoortoestellen en hebben ze een zeer luid ontvangst. Alle amplicomms producten onderscheiden zich door een hoog gebruiksgemak.

Welke amplicomms producten vind ik bij HearPlanet?

HearPlanet biedt u een ruime collectie telefoons van het merk amplicomms. In onze webshop heeft u de keuze uit draadloze DECT-telefoons, snoergebonden telefoons en mobiele telefoons. Ook voor telefoon accessoires bent u bij ons op de juiste plek. Zo vindt u bij ons een antwoordapparaat en gsm accu’s van het merk amplicomms.

Toch op zoek naar iets anders dan Amplicomms?

Het kan zijn de Amplicomms in ons assortiment niet helemaal zijn wat u zoekt. Daarom hebben wij een breed assortiment producten voor ieder met een verminderd gehoor. Wij u onder andere een telefoonversterker, een wekker en een trilkussen. Bekijk hieronder het complete aanbod amplicomms producten van HearPlanet.

Uw Amplicomms telefoon voor 15:00 besteld? In de meeste gevallen heeft u hem morgen al in huis!

Productaanbod amplicomms


Sorteer op:

Amplicomms is de meest effectieve oplossing!

Door de brede collectie die wij aanbieden aan amplicomms telefoons, is er voor ieder een passend model. Amplicomms zijn het ideale merk voor de meest effectieve oplossing. U kunt weer bellen zonder problemen. De telefoons zijn makkelijk in gebruik, kunnen luid qua volume en zijn van hoge kwaliteit. Kortom; een ideaal product voor ieder met een verminderd gehoor.