Perfect dry lux droogdoos: optimale bescherming én reiniging

Uw gehoorapparaat is u waarschijnlijk zeer dierbaar. Immers zonder hoort u weinig of niets. Daarom erg belangrijk om hem goed te onderhouden. De PerfectDry lux droogdoos is hiervoor uitermate geschikt! U legt uw hoortoestel in de droogbox en in 30 minuten tijd is hij volledig droog én gedesinfecteerd. Bij Hearplanet treft u diverse droogboxen aan, uiteraard zit ook de PerfectDry lux in ons assortiment! Kijk maar eens rond in onze webshop. Heeft u vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!

Hoe werkt het desinfecteren met de perfect dry lux droogdoos?

De Perfect dry lux droogdoos is voorzien van een 360° UV-C lamp. Bovendien is de binnenkant van het doosje van gepolijst aluminium. Zo wordt 99% van alle bacteriën gedood en uw hoortoestel gedesinfecteerd; op een natuurlijke manier! Deze droogbox voor uw gehoorapparaat is ook uitgerust met een elektronisch beschermingssysteem. Hierdoor kan er geen oververhitting ontstaan.  

Wist u dat u bij Hearplanet terecht kunt voor alles voor uw gehoor? Van batterijen voor uw hoortoestel tot weksystemen en van reinigingssets tot luistersystemen.

Productaanbod perfect dry lux droogdoos


Sorteer op:

Supersnelle levering van uw perfect dry lux droogdoos

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk gebruik gaan maken van uw nieuwe PerfectDry lux droogdoos. We begrijpen dat volledig. Daarom zorgen wij voor een supersnelle levering van uw bestelling. Namelijk binnen 1-2 werkdagen. Besteld u vandaag nog voor 15 uur? Dan sturen wij uw droogdoos dezelfde werkdag nog op! Mooi meegenomen toch? We wensen u veel plezier van uw nieuwe droogbox!