Droogbox voor uw gehoorapparaat: de ultieme bescherming!

Uw gehoorapparaat is een delicaat apparaat. Daar bent u zuinig op. Goed onderhoud  van uw hoortoestel is zeer belangrijk. Het verlengt de levensduur én zorgt voor een betere geluidskwaliteit. Vocht is een vijand van elk hoorapparaat. Gelukkig bestaan er droogboxen voor uw gehoorapparaat. Hier legt u ’s avonds voor het slapen gaan uw apparaatje in en de volgende morgen is al het vocht verdwenen. Bij Hearplanet bent u aan het juiste adres voor goede droogboxen voor uw gehoorapparaat. Kijk maar eens in onze webshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Wat is precies een droogbox voor een gehoorapparaat?

Een droogbox is een doosje waarin u uw hoortoestel past. In de box wordt warme lucht gecirculeerd om zo uw gehoorapparaat te drogen. Het apparaatje slaat vanzelf uit wanneer het drogen klaar is. Er zijn ook droogboxen die uw gehoorapparaat niet alleen droogmaken maar tegelijkertijd vrij van schimmels en bacteriën maken. Dit gebeurt door middel van UV-C licht. Een natuurlijke en verantwoorde manier om uw hoorapparaat te reinigen; zonder vocht!  Gebruikt u de nacht altijd voor het opladen van uw hoortoestel? Geen probleem! Bijvoorbeeld met de DRY-CAP UV laadt u tijdens het drogen gelijk uw gehoorapparaat op.

Productaanbod droogbox voor gehoorapparaat

Levering van de droogbox voor uw gehoorapparaat

Heeft u de perfecte droogbox voor uw gehoorapparaat gevonden? Dan wilt u hem natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben! Wij helpen daar graag aan mee en zorgen voor een supersnelle levering van uw bestelling. Bestelt u voor 15.00 u. dan verzenden wij uw droogbox  gegarandeerd nog dezelfde werkdag. Zo heeft u uw droogbox altijd binnen 1-2 werkdagen in huis.  Wist u dat wij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzenden? Dat is mooi meegenomen!