Slapen met oordoppen

Een drukke weg, een klussende buurman of een feestje in de straat. Er zijn veel factoren die door het geluid uw nachtrust kunnen verminderen. En laat die nachtrust nu juist essentieel voor onze gezondheid en ons functioneren zijn. Voor dit probleem levert Hearplanet de oplossing: slapen met oordoppen! Met onze oordoppen kunt u lekker blijven slapen, ondanks het lawaai. Naast slapen kunt u de oordoppen ook gebruiken, wanneer een hoge concentratie is vereist, bijvoorbeeld met studeren. Niks of niemand kan u dan nog storen! Bij ons kunt u ook terecht voor oordopjes voor in het vliegtuig.

Ruim aanbod oordoppen 

Slapen kan met veel verschillende soorten oordoppen. In ons assortiment vindt u bekende topmerken als Earplugs en EAR. Ook leveren wij de innovatieve Sleepsoft+ oordoppen van Alpine. Deze oordoppen bevatten een zacht filter, waardoor storende geluiden worden verminderd, maar u wel gewoon uw wekker hoort. U kunt al onze oordoppen meerdere malen gebruiken. De oordoppen passen zich uitstekend aan aan de vorm van uw oor, wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Bent u bang uw wekker niet te horen? Kijk dan bij onze wek en waarschuwing producten.

Productaanbod slapen met oordoppen

Snel slapen met oordoppen

Slapen met oordoppen kan bij Hearplanet razendsnel. Bestel en betaal voor 15.00 uur en wij bezorgen uw oordoppen al de volgende werkdag. Bovendien betaalt u bij besteding vanaf €50 geen verzendkosten. Heeft u vragen over onze oordoppen? Bel of mail ons dan gerust. Wij helpen u graag!