Sleepsoft oordopjes voor een goede nachtrust

Heeft u problemen met slapen omdat u last heeft van storende geluiden? Dan is er goed nieuws: met de Alpine SleepSoft oordopjes behoren deze problemen tot het verleden! De SleepSoft oordopjes zijn de enige slaap oordoppen waarin een zacht filter is verwerkt. De dopjes dempen de storende geluiden maar u hoort de bel of wekker nog wel. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust.

Voordelen van SleepSoft oordopjes

De SleepSoft oordopjes van Alpine zijn ontworpen om u het grootste gebruikscomfort te bieden. We zetten een aantal voordelen van deze dopjes op een rij:

  • Uniek filter: omgevingsgeluid wordt gedempt maar wekker en bel zijn nog wel hoorbaar
  • Thermoplastisch materiaal: vormt zich door lichaamswarmte perfect naar het oor
  • Hypoallergeen: goed te verdragen ook bij gevoelige huid
  • Buigzaam en zacht: ook ideaal voor zij-slapers
  • Lange levensduur

Voordelen genoeg, we bevelen deze oordopjes dan ook van harte aan! Ze zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop én wij hebben alle Alpine oordoppen standaard op voorraad. Uw rustige nachten kunnen dus supersnel beginnen!

Tip: kijk ook eens naar onze andere producten voor de bescherming van uw gehoor. In onze webwinkel bieden we o.a. oordopjes voor zwemmen, vliegen en harde muziek aan.

Productaanbod sleepsoft oordopjes


Sorteer op:

Bestel uw SleepSoft oordopjes bij Hearplanet

U bestelt uw oordoppen eenvoudig in onze webshop. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kiest u zelf of u uw bestelling wilt laten thuisbezorgen of afhalen bij een van onze aangesloten audiciens. Zo weet u zeker dat u uw pakketje zo snel mogelijk in uw bezit heeft. Wanneer u voor 15.00 u. bestelt zorgen wij ervoor dat uw pakketje dezelfde dag nog verstuurd wordt.