Oordopjes voor zwemmen: veilig en waterdicht!

Zwemmen is een fijne en ontspannende bezigheid. Water in de oren kan echter een domper zijn op deze vreugde. Gelukkig is daar een goede oplossing voor: oordopjes voor zwemmen. Dit zijn speciale oordopjes die al het water buiten uw oren houdt. U kunt veilig zwemmen en zelfs met uw hoofd onder water. Oorontstekingen behoren tot het verleden! In onze webshop treft u verschillende soorten zwem oordopjes aan die zeer geschikt zijn om in- én onder water te dragen.

Weer genieten van zwemmen met oordopjes

Heeft u een tijdje niet kunnen zwemmen doordat u last van het water in uw gehoorgang had? Bestel dan snel de oordopjes, zodat u snel weer naar het zwembad kunt. De zwem oordopjes zijn er in verschillende maten en passen daardoor altijd goed in uw oren. U duwt ze in de gehoorgang, ze steken nauwelijks uit. Wel zo prettig! Ook voor kinderen met buisjes zijn de oordopjes zeer geschikt. Er is een speciale kleine maat voor kinderen beschikbaar. Ideaal voor tijdens de zwemlessen of het spelen in het water met mooi weer.

Wist u dat de zwem oordopjes ook meteen het geluid wat filteren? Bent u gevoelig voor geluiden? Dan zijn deze oordopjes voor tijdens het zwemmen ook zeer aan te raden!

Productaanbod oordopjes voor zwemmen


Sorteer op:

Oordopjes voor zwemmen supersnel bij u thuis

Wanneer u eenmaal de oplossing voor zwemmen met gevoelige oren heeft gevonden wilt u daar natuurlijk ook snel gebruik van maken. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat uw bestelling snel bij u thuis is. Bestelt u ze voor 15.00 u., dan doen wij ze dezelfde dag nog op de post. U kunt dus al snel genieten van het zwemmen met uw oordopjes!

Tip: voor mensen met gevoelige oren en gevoeligheid voor geluid en prikkels kunnen oordopjes in veel situaties uitkomst bieden. Bij ons vindt u gehoorbescherming en oordopjes voor diverse situaties. Onder andere vliegtuig oordopjes, slaap oordoppen en party oordoppen behoren tot ons assortiment.